Θεσσαλονίκη: Βενζίνη από… οικογενειάρχες – Ετοιμάζουν app για κινητά

Έφτιαξαν τον σύνδεσμο family gas station και κληρώνουν σε διαγωνισμό καύσιμα αξίας 30€ σε 30 καταναλωτές

 

 

Τον σύνδεσμο family gas station ανακοίνωσε η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ), ο οποίος ξεκίνησε αυθόρμητα ως μια ομάδα με αφορμή την συμμετοχή στην φετινή ΔΕΘ, αλλά θα επεκταθεί και μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό με στόχο να έχουν μια πιο ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Παράλληλα κάνουν διαγωνισμό στη ΔΕΘ κληρώνοντας καύσιμα αξίας 30 ευρώ σε 30 καταναλωτές.

Όπως δήλωσε στον «Τύπο Θεσσαλονίκης» ο πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Θεμιστοκλής Κιουρτζής: «Το family gas station είναι ένας σύνδεσμος όπου συμμετέχουν όλα τα πρατήρια των οποίων ιδιοκτήτες είναι οικογενειάρχες πρατηριούχοι ανεξάρτητα με ποια εταιρία εμπορίας συνεργάζονται. Θέλουμε να αποδείξουμε στους καταναλωτές ότι αξίζει να μας εμπιστεύονται. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε και μια συνεργασία με ελληνικές εταιρείες και παραγωγούς, ώστε να δίνουμε τα προϊόντα τους από τα καταστήματά μας σε καλύτερες τιμές».

Εξήγησε πως η ιδέα ξεκίνησε με αφορμή την συμμετοχή τους στην 84η Δ.Ε.Θ (7/9/2019-15/9/2019) στο περίπτερο 8 στο stand 23. «Στο family gas station συμμετέχουν 84, από το 180 μέλη μας. Στη συνέχεια θα κάνουμε μια εφαρμογή στο κινητό ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να δει σε ποια σημεία υπάρχουν πρατηριούχοι των οποίων ιδιοκτήτες είναι οικογενειάρχες πρατηριούχοι, να κερδίσει από τις εκπτώσεις που θα έχουμε, αλλά και να προτιμήσει να βάλει καύσιμα από τις δικές μας επιχειρήσεις που δεν κάνουν αθέμιτο ανταγωνισμό», σημείωσε.Σχολιάζοντας το τι ισχύει στον κλάδο τους ο κ. Κιουρτζής τόνισε : «Υπάρχουν δύο ειδών πρατήρια: τα οικογενειακά και αυτά που είναι θυγατρικών εταιρειών και διυλιστηρίων. Τα τελευταία φτάνουν στο λιανικό εμπόριο χρησιμοποιώντας αθέμιτο ανταγωνισμό και παραπλανητικές κινήσεις. Πρέπει να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Δεν είναι δυνατό για παράδειγμα από την προηγούμενη εβδομάδα τα διυλιστήρια να έχουν ανεβάσει την τιμή του πετρελαίου κίνησης και κάποια πρατήρια να κατεβάζουν τις τιμές της». Και πρόσθεσε «Απαιτούμε την νομιμότητα, την ισοτιμία στην αγορά χωρίς αθέμιτες πρακτικές, την πάταξη της παραπληροφόρησης του καταναλωτή», λέγοντας πως θα κινηθούν παράλληλα και σε επίπεδο πολιτείας για να δικαιωθούν.

Είπε πως στόχος του family gas station είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή, αλλά και να εδραιώσουν συνεργασίες με παραγωγούς και εμπόρους που, όπως προαναφέρθηκε, θα δώσουν κίνητρο στους πελάτες των πρατηρίων να τα προτιμούν. Ήδη,όπως μας είπε πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης για την κίνησή τους αυτή το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξαν οι ανταγωνιστές τους.

Καύσιμα αξίας 30 ευρώ σε 30 καταναλωτές

Αξίζει να σημειωθεί πως αν βρεθείτε ως επισκέπτες στην 84η ΔΕΘ μπορείτε να περάσετε από το σταντ της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης. Παίρνοντας έναν λαχνό μπαίνετε σε κλήρωση. Τριάντα οδηγοί θα κερδίσουν από 30,00 ευρώ δώρο καύσιμα.

Πηγή typosthes.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *