Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
 
Όπως αναφέρει, είναι ασυμπτωματικός ενώ αρνητικές στον ιό βρέθηκαν η σύζυγός του και η κόρη του. Αρνητικά τα τεστ και όσων ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο Instagram:

 
“Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.
Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.
Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!
Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι…stay safe”.
 
Πηγή thestival.gr

ΑθλητικάΘετικός στον κορωνοϊό ο Βιεϊρίνια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες – video

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης είναι μια κορυφαία αθλητική  διοργάνωση...

Squad List: Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο...

Θερμό χειροκρότημα για τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια στο Πανελλήνιο Ενόργανης

Τη λάμψη του Λευτέρη Πετρούνια είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

Τελευταία Νέα