To πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Κερκινίτις είναι γεγονός.  Οι αθλητές του Ναυταθλητικού Συλλόγου Κερκινίτις Μπόνας Γιάννης και Αλιατίδης Στράτος  με προπονητή τον Βασίλη Τσανταρλιώτη, κατέκτησαν την πρώτη ... Περισσότερα

Θρίαμβος των Σερρών στην κωπηλασία από τον Ναυταθλητικό Σύλλογο "Κερκινίτις"- video

Epiloges Press

Epiloges Press

To πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Κερκινίτις είναι γεγονός.  Οι αθλητές του Ναυταθλητικού Συλλόγου Κερκινίτις Μπόνας Γιάννης και Αλιατίδης Στράτος  με προπονητή τον Βασίλη Τσανταρλιώτη, κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 90ο επετειακό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο διπλό σκιφ παίδων, που διεξήχθη στη λίμνη της Καστοριάς την Κυριακή 21/7/2024.

Η πρώτη θέση μεταξύ 11 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα, είναι ταυτόχρονα η μεγαλύτερη επιτυχία του Συλλόγου, καθώς είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο που παίρνει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Η αποστολή του Σερραϊκού Συλλόγου συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερις αθλήτριες και δύο αθλητές όπου εκτός από το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε την 5η θέση στις κορασίδες στο αγώνισμα της τετρακώπου άνευ, με τις αθλήτριες Καζάκη Αρετή, Κωστίδου Αναστασία, Τσιτσιμπίκου Ουρανία και Μπέλλιου Δήμητρα.

Ο 15χρονος Στράτος Αλιατίδης από το Ψυχικό και ο 16χρονος Γιάννης Μπόνας από την Μονόβρυση μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους 

EΡΩΤΗΣΗ : Ποια συναισθήματα είχες μόλις τερματίσατε στην πρώτη θέση;

ΓΙΑΝΝΗΣ: Αρχικά χάρηκα πολύ γιατί πριν από ένα χρόνο από εκεί που δεν μπορέσαμε να περάσουμε στο μεγάλο τελικό, φέτος τον κερδίσαμε και πιστεύω είναι μεγάλη βελτίωση για αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης, με τον καιρό, αλλά και με αυτήν την σημαντική διάκριση πλέον αισθάνομαι πολύ περισσότερο ενσωματωμένος στην κωπηλατική κοινότητα κι αυτό είναι κάτι που μου αρέσει επίσης. Ένα ακόμη συναίσθημα μετά την κούρσα ήταν μια ανακούφιση γιατί καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό που ονειρευόμασταν και για το οποίο κοπιάζαμε τόσο καιρό και τώρα μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσουμε δήλωσε ο Γιάννης Μπόνας.

Ενώ ο 15χρονος Στράτος Αλιατίδης :

Μόλις άκουσα την κόρνα του τερματισμού ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση που όλη αυτή η σκληρή δουλειά και η απαιτητική προπόνηση έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μέχρι να πάμε στην εξέδρα των απονομών δεν μπορούσα να το πιστέψω, παρόλο που από την προηγούμενη μέρα μετά τους προκριματικους ήξερα ότι είμαστε το πλήρωμα με τις περισσότερες πιθανότητες για το χρυσό. Τώρα νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμοιφθηκαν, είμαι ακόμα ανακουφισμενος, χαίρομαι για τη νίκη μας, και τέλος χαίρομαι που είμαστε το πλήρωμα το οποίο έφερε τη σημαντικότερη νίκη στον Σύλλογο μας μέχρι σήμερα.

Πολλά είναι τα όνειρα των δύο χρυσών αθλητών για το μέλλον. 

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιος είναι ο επόμενος σου στόχος;

Γιάννης: Επόμενο μεγάλο στόχο δεν έχω θέσει ακόμα θα ήθελα να κάνω μια αξιοπρεπή κούρσα στης προκρίσεις τους Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Γνωρίζω πως ο συναγωνισμός στα σκιφ είναι πολύ μεγάλος κι ευελπιστώ να είμαι έτοιμος μέχρι τότε. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα προσπαθήσω πολύ. Αυτήν την στιγμή στόχος μου είναι να ξεπερνώ τον εαυτό μου σε κάθε προπόνηση και μάλλον επόμενος μεγάλος στόχος θα είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας προς το τέλος του 2024.

Στράτος: Ο μεγάλος μου στόχος στη κωπηλασία είναι η επιλογή μου στους καλύτερους αθλητές της χώρας και η συμμετοχή μου σε διοργανώσεις με την Εθνική Ομάδα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο αυτό…

Advertisement
MEGA

Αν τυχόν ο στόχος που έχω θέσει δε πραγματοποιηθεί στο κοντινό μέλλον, έχω την υπομονή να το διαχειριστώ και ξέρω πως η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Οι αθλητές του Ναυταθλητικού Συλλόγου Κερκινίτις Γιάννης  Μπόνας  και Στράτος  Αλιατίδης κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 90ο επετειακό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο διπλό σκιφ παίδων, που διεξήχθη στη λίμνη της Καστοριάς την Κυριακή 21/7/2024.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

03/04/26 12:53 μμ

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

03/04/26 12:47 μμ

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ο σύντροφός μου είναι ο ωραιότερος Έλληνας»

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

03/04/26 12:36 μμ

«Ας μην τα πάρει το ποτάμι!»- Δράση καθαρισμού από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:30 μμ

Βουλή: Ν/σ Κοινωνικό Κλιματικό Ταμείο, Ταμείο Εκσυγχρονισμού- Κατατέθηκε τροπολογία μεταξύ άλλων για παράταση του ΜΙΔΑΣ – Μέτρα αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού και για τη Λέσβο

03/04/26 12:27 μμ

Αγωνία στους Λέικερς για τον τραυματισμό του Ντόντσιτς

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

03/04/26 12:16 μμ

Πρωτοποριακή επέμβαση καρδιάς στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ»

«Καλωδιώνονται» Σαντορίνη, Θηρασιά και τα νησάκια των Καμμένων για την έγκαιρη ανίχνευση σεισμικής δραστηριότητας

03/04/26 12:12 μμ

«Καλωδιώνονται» Σαντορίνη, Θηρασιά και τα νησάκια των Καμμένων για την έγκαιρη ανίχνευση σεισμικής δραστηριότητας

Επιθεώρηση Εργασίας: Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, η καταβολή του δώρου Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα

03/04/26 12:07 μμ

Επιθεώρηση Εργασίας: Μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, η καταβολή του δώρου Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα

Σαρωτικοί οι Θάντερ επί των Λέικερς

03/04/26 12:08 μμ

Σαρωτικοί οι Θάντερ επί των Λέικερς

Γεφυρώνοντας υγροτόπους, ανθρώπους και πολιτικές - Το έργο RIWET στην Ελλάδα

03/04/26 12:06 μμ

Γεφυρώνοντας υγροτόπους, ανθρώπους και πολιτικές – Το έργο RIWET στην Ελλάδα

Μπαρτσελόνα: Ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

03/04/26 12:04 μμ

Μπαρτσελόνα: Ο γιος του Πάτρικ Κλάιφερτ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο Ντε Τσέρμπι θέλει τον Λοκατέλι στην Τότεναμ

03/04/26 12:02 μμ

Ο Ντε Τσέρμπι θέλει τον Λοκατέλι στην Τότεναμ