Κορυφώνεται στο Μεσολόγγι η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου. Ο 31χρονος είχε πάει για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε ... Περισσότερα

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ώρες αγωνίας για τον 31χρονο που αγνοείται

Epilogestv

Epilogestv

Κορυφώνεται στο Μεσολόγγι η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου. Ο 31χρονος είχε πάει για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Advertisement
 

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνο του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα, πλησίον του ΤΕΙ. Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, συμμετέχουν και άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και όχημα της ΠΥ Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει το agriniopress, sτο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί 50χρονος ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο.

Παράλληλα, οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση μέσω και των κοινωνικών δικτύων σε όποιον πιθανώς γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει. Σε ανάρτησή της η αδελφή του 31χρονου αναφέρει:

Advertisement
ΔΕΗ

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος . Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιείστε τη δημοσίευση».

πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διεθνές συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού από το ΔΙΠΑΕ τον Ιούνιο του 2026

13/11/25 1:00 μμ

Διεθνές συνέδριο για τα δικαιώματα του παιδιού από το ΔΙΠΑΕ τον Ιούνιο του 2026

ΕΕ: Shein και Temu... Η Ενωση σχεδιάζει την επιβολή δασμών επί των μικρών πακέτων που εισάγονται στην Ευρώπη

13/11/25 1:06 μμ

ΕΕ: Shein και Temu… Η Ενωση σχεδιάζει την επιβολή δασμών επί των μικρών πακέτων που εισάγονται στην Ευρώπη

Τέσσερα σκάφη βυθίστηκαν έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά στη Μαρίνα Ζέας

13/11/25 1:05 μμ

Τέσσερα σκάφη βυθίστηκαν έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά στη Μαρίνα Ζέας

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Η θυσία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το κορεάτικο «Τσεκούρι» και η Νυρεμβέργη

13/11/25 12:54 μμ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Η θυσία του Ντάνιελ Ντέι Λιούις, το κορεάτικο «Τσεκούρι» και η Νυρεμβέργη

Σέρρες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Κλειδί

13/11/25 12:51 μμ

Σέρρες: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στο Κλειδί – 3 αστυνομικοί τραυματίστηκαν, 30 συλλήψεις

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

13/11/25 1:03 μμ

Πλήρης υποδέχεται την Άνβιλ ο ΠΑΟΚ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

13/11/25 1:02 μμ

Οι Μέριλ Στριπ και Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφουν στο «The Devil Wears Prada 2»

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας - Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

13/11/25 1:01 μμ

Στα μοβ το Δημαρχείο για την Ημέρα Προωρότητας – Ημερίδα του (ΜΕΝΝ) Παπαγεωργίου

Θρήνος για τον χαμό του 40χρονου κρεοπώλη στο Κιλκίς: «Ξεκοκάλιζε κρέατα, τράβηξε το μαχαίρι δυνατά και έκοψε τη μηριαία αρτηρία»

13/11/25 12:59 μμ

Θρήνος για τον χαμό του 40χρονου κρεοπώλη στο Κιλκίς: «Ξεκοκάλιζε κρέατα, τράβηξε το μαχαίρι δυνατά και έκοψε τη μηριαία αρτηρία»

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα - «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

13/11/25 12:27 μμ

Τραγική φιγούρα ο 25χρονος που έπεσε αγκαλιά με τον μικρό Ανδρέα στην Αχαΐα – «Δεν μπορώ να το αντέξω, θα με ακολουθεί για μια ζωή»

Σέρρες: "Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του" - Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του - video

13/11/25 12:01 μμ

Σέρρες: “Ο θάνατος περνάει έξω από το μαντρί του” – Σε απόγνωση χωρίς βοήθεια ο κτηνοτρόφος παλεύει μόνος του – video

Η Πειραιώς, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης που παρέχει στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, συνεχίζει τη δημιουργική συνεργασία της με την Εθνική Λυρική Σκηνή, με τη χορηγία του αφιερώματος στον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Σ. Πετρόπουλο, που εγκαινιάζεται με την παρουσίαση της δημοφιλούς όπερας «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι. Η «Τόσκα» παρουσιάζεται από τις 27 Νοεμβρίου 2025 έως τις 9 Ιανουαρίου 2026 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σηματοδοτώντας την έναρξη του αφιερώματος που πραγματοποιείται με τη χορηγία της Πειραιώς. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ο Μέγας Δωρητής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, κατά τη σεζόν 2025/26, αναβιώνουν στην ΕΛΣ δύο από τις εμβληματικές παραγωγές του Νίκου Σ. Πετρόπουλου: η «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι και η «Τραβιάτα» του Τζουζέππε Βέρντι. Ο Νίκος Σ. Πετρόπουλος έχει υπογράψει ως σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης περισσότερες από είκοσι παραγωγές όπερας, οπερέτας και χοροδραμάτων, οι οποίες επαναλαμβάνονται με τεράστια επιτυχία τις τελευταίες πέντε δεκαετίες. Η συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Πειραιώς για τον Πολιτισμό, με στόχο την προαγωγή και ενίσχυση έργων μοναδικής πολιτιστικής αξίας και δημιουργών υψηλού επιπέδου που διαμορφώνουν τη σύγχρονη πολιτιστική ταυτότητα της χώρας.

13/11/25 11:35 πμ

Η Πειραιώς χορηγός του αφιερώματος στον Νίκο Σ. Πετρόπουλο και της όπερας «Τόσκα» στην Εθνική Λυρική Σκηνή