-Διαφήμιση-

Τι διευκρινίζουν οι γονείς της 14χρονης Σοφίας από τη Ροδόπολη σχετικά με την έκκληση για βοήθεια

Τι διευκρινίζουν οι γονείς της 14χρονης Σοφίας από τη Ροδόπολη σχετικά με την έκκληση για βοήθεια

Σχετικά με την ανακοίνωση για την έκκληση βοήθειας στην ιστοσελίδα σας και μετά από την επιστολή του θεράποντου ιατρού του παιδιού μας κ. Ηλία Στράλη, αισθανόμαστε την ανάγκη να αποσαφηνίσουμε τα παρακάτω:

 

1) Το συνολικό κόστος της επέμβασης ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ, όπως εξάλλου αναφέρεται και ο ιατρός μας στην επιστολή του,

 

2) Το ποσό των 15.000 ευρώ που αναφέρεται από εμάς αποτελεί τη δική μας εκτίμηση και αφορά κυρίως πρόσθετες δαπάνες που ενδεχομένως θα προκύψουν κατά την μετεγχειρητική πορεία-αποθεραπεία του ασθενούς, στις οποίες δεν θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε λόγω της δύσκολης οικονομικής μας κατάστασης.

 

3) Η ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου, προτάθηκε από εμάς με γνώμονα την ελάχιστη δυνατή απουσία του παιδιού από τις σχολικές υποχρεώσεις του, καθώς μεσολαβούν οι διακοπές των Χριστουγέννων. Ο θεραπευτικός ιατρός, στον οποίο έχουμε εμπιστευθεί απόλυτα, είναι βέβαια ο αρμόδιος για την λήψη της τελικής απόφασης.

 

4) Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. ΗΛΙΑ ΣΔΡΑΛΗ και στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφεραν στο παιδί μας, αλλά και παράλληλα μια τεράστια συγνώμη για την αναστάτωση που είχαμε προκληθεί.

 

5) Παρακαλώ για την άμεση δημοσίευση της επιστολής μας στη σελίδα σας, καθώς και για την κοινοποίησή της σε όλους όσους εμπλέκονται.

 

 

-Διαφήμιση-Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version