“Τι μπορώ να φτιάξω με άδεια μπουκάλια κρασιού;”Διακοσμητικό για κάθε χώρο του σπιτιού Αν αγαπάτε τη θαλασσινή διακόσμηση δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε το πανεύκολο αυτό diy. ..

 

Διακοσμητικό για κάθε χώρο του σπιτιού Αν αγαπάτε τη θαλασσινή διακόσμηση δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε το πανεύκολο αυτό diy. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπουκάλια κρασιού και σπάγγο. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε εσείς ένα τόσο πολύπλοκο σχέδια σαν αυτό της φωτογραφίας. Μπορείτε απλά να γυρίζετε σε διάφορα σημεία του μπουκαλιού τον σπάγγο γύρω από το μπουκάλι και να τον κολλάτε με λίγη κόλλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο.

 

 

Διακοσμητικά για το τραπέζι Πάρτε μπογιά σε σπρέι στο χρώμα της επιλογής σας (το μαύρο ματ είναι μια υπέροχη επιλογή) και βάψτε τα μπουκάλια σας. Έπειτα με λίγο σπάγκο ή και λίγο ύφασμα μπορείτε να δημιουργήσετε σε κάθε μπουκάλι. Διακοσμήστε τα μπουκάλια σας με όμορφα λουλούδια.


 

 

Βάλτε τους φωτάκια Μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το diy το οποίο, βέβαια, μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας ολο το χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε φωτάκια που δουλεύουν με μπαταρία και να τα βάλετε μέσα στα μπουκάλια σας. Με αυτά μπορείτε να διακοσμήσετε μια άδεια γωνιά στο σαλόνι σας.

 

 

Δοχείο υγρού σαπουνιού Μια πολύ απλή ιδέα που μπορείτε να υλοποιήσετε άμεσα είναι αυτή της παρακάτω φωτογραφίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα ειδικό πώμα σαν αυτά που έχουν τα μπουκάλια λαδιού και ξιδιού (θα βρείτε σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και κουζίνας) και να το εφαρμόσετε στο άνοιγμα του μπουκαλιού σας. Γεμίστε το μπουκάλι με το υγρό σαπούνι σας και το δοχείο υγρού σαπουνιού είναι πανέτοιμο.

 

 

Κηροπήγιο Τι κι αν δεν έχετε κηροπήγια. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας γρήγορα και οικονομικά. Επιλέξτε πώς θέλετε να διακοσμήσετε το εξωτερικό των μπουκαλιών σας γιατί αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε. Έπειτα βάλτε στο άνοιγμα του κάθε μπουκαλιού από ένα κερί και τα κηροπήγιά σας είναι έτοιμα για χρήση.

 

 

Γράψτε κάτι Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της παρακάτω φωτογραφίας. Πάρτε τέσσερα μπουκάλια κρασιού, τυλίξτε τα όλα με σπάγγο τον οποίο θα κολλήσετε πάνω τους με κόλλα και έπειτα με λευκή μπογιά σε σπρέι βάψτε τα δύο από αυτά. Με σπάγγο επίσης ή και κομμάτια υφάσματος γράψτε πάνω τους τη λέξη HOME!

 

πηγή: spirossoulis.com

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *