Για τρίτη συνεχή χρονιά, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» κατατάσσεται στα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης, λαμβάνοντας τρεις σημαντικές διακρίσεις στα φετινά «2024 Airport Service Quality (ASQ) Awards» του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων ... Περισσότερα

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» πρωταγωνιστεί μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών αεροδρομίων

Epiloges Press

Epiloges Press

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» κατατάσσεται στα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης, λαμβάνοντας τρεις σημαντικές διακρίσεις στα φετινά «2024 Airport Service Quality (ASQ) Awards» του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI).

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Fraport Greece, επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει σταθερά στους ταξιδιώτες.

Οι διακρίσεις που έλαβε είναι:

-Καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στην κατηγορία 5 έως 15 εκατομμύρια επιβάτες (για τρίτη συνεχή χρονιά)

-Το πιο ευχάριστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη (για πρώτη φορά)

-Το καθαρότερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη (για δεύτερη συνεχή χρονιά)

Οι βραβεύσεις ASQ βασίζονται στις αξιολογήσεις των ίδιων των επιβατών, καθώς αποτυπώνουν την εμπειρία τους σε κρίσιμους τομείς εξυπηρέτησης, όπως η ποιότητα των υπηρεσιών, η άνεση, η καθαριότητα και η συνολική αίσθηση ικανοποίησης από την παραμονή τους στο αεροδρόμιο. Το πρόγραμμα ASQ αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη έρευνα ικανοποίησης επιβατών παγκοσμίως και συγκεντρώνει δεδομένα από αεροδρόμια σε περισσότερες από 110 χώρες, αξιολογώντας με αντικειμενικά κριτήρια το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επιβάτες.

Η τριπλή διάκριση για το 2024 επιβεβαιώνει τη συνεχή πρόοδο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», αναδεικνύοντας την επιτυχημένη στρατηγική της Fraport Greece για τη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας, ενώ ακολουθεί τη διπλή βράβευση του 2023, η οποία είχε ήδη αναγνωρίσει τη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Από την πλευρά του, ο Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, δήλωσε: «Είναι τιμή μας να βλέπουμε το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” να διακρίνεται ξανά σε διεθνές επίπεδο. Αυτές οι βραβεύσεις αντανακλούν τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση της ομάδας μας, καθώς και τη στρατηγική μας δέσμευση για τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Η αναγνώριση από τους ίδιους τους επιβάτες αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε την αδιάκοπη βελτίωση της ταξιδιωτικής εμπειρίας στη Θεσσαλονίκη».

Advertisement
Babis

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Fraport Greece συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», με στόχο να παραμείνει σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή. Οι πρόσφατες επενδύσεις και παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί στο αεροδρόμιο περιλαμβάνουν τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, την ενίσχυση της εξυπηρέτησης των επιβατών, καθώς και την εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, οι οποίες διασφαλίζουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι.

Με τις νέες αυτές διακρίσεις, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» ενισχύει τη θέση του ως ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται διεθνώς.

ΠΗΓΗ Fraport Greece


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύγκρουση λέμβου στην οποία επέβαιναν μετανάστες με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ανοικτά της Χίου - Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι

03/02/26 11:09 μμ

Σύγκρουση λέμβου στην οποία επέβαιναν μετανάστες με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ανοικτά της Χίου – Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι

Βρέθηκαν στην Αλίαρτο τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από τον Κορυδαλλό

03/02/26 11:05 μμ

Βρέθηκαν στην Αλίαρτο τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από τον Κορυδαλλό

Συνταγή για σούπα με κόκκινες φακές

03/02/26 10:58 μμ

Συνταγή για σούπα με κόκκινες φακές

Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης - Νίκη Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για ακόμα περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους

03/02/26 10:49 μμ

Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης – Νίκη Κεραμέως: Συνεχίζουμε με πολιτικές για ακόμα περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές για όλους

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Φεβρουαρίου

03/02/26 10:47 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 4 Φεβρουαρίου

Η ΠΕΔ-ΚΜ στηρίζει τον Δήμο Θερμαϊκού για το θέμα της αμμοληψίας από το Φανάρι Επανομής

03/02/26 10:49 μμ

Η ΠΕΔ-ΚΜ στηρίζει τον Δήμο Θερμαϊκού για το θέμα της αμμοληψίας από το Φανάρι Επανομής

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς για τη ζωή μακριά από το Χόλιγουντ

03/02/26 10:28 μμ

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς για τη ζωή μακριά από το Χόλιγουντ

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»

03/02/26 10:37 μμ

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»

03/02/26 10:30 μμ

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ «ταξιδεύει» η έκθεση «Άγιον Όρος και Μετέωρα-1929»

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

03/02/26 10:20 μμ

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

Πηγές ΠΑΣΟΚ για εργασίες εξεταστικής επιτροπής ΟΠΕΚΕΠΕ

03/02/26 10:13 μμ

Πηγές ΠΑΣΟΚ για εργασίες εξεταστικής επιτροπής ΟΠΕΚΕΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ένα σύστημα που να ανοίγει δρόμους και όχι να τους κλείνει

03/02/26 10:10 μμ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με ένα σύστημα που να ανοίγει δρόμους και όχι να τους κλείνει