Το δέρμα σου αλλάζει μετά τα 30. Διάβασε τι ακριβώς συμβαίνει και τι μπορείς να κάνεις για αυτό

Έχουμε συμβουλές και προϊόντα για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τα θέματα της επιδερμίδας σου καθώς διανύεις την τρίτη δεκαετία της ζωής σου

 

ΒΛΑΧΟΣ

 

Τα 30 είναι ηλικία σταθμός. Γιορτάζουμε τα dirty thirty με όλη μας την καρδιά αλλά… η ψυχούλα μας ξέρει πως νιώθουμε! Είμαστε νέες ακόμα αλλά, με αυτό το «3» μπροστά από τα χρόνια της ηλικίας μας, ο κόσμος μοιάζει λίγο διαφορετικός και το ίδιο ισχύει για το δέρμα μας. Έχουμε ξαναπεί πως, μετά τα 25 η επιδερμίδα μας ξεκινά να αλλάζει. Αποκτά άλλες ανάγκες και προβλήματα και θέλει άλλη περιποίηση από εκείνη που είχαμε συνηθίσει όσο είμασταν 20. Για αυτή την περιποίηση θα μιλήσουμε σήμερα. Τι αλλάζει λοιπόν στο δέρμα μας όταν μπαίνουμε στην Τρίτη δεκαετία της ζωής μας; Αρκετά πράγματα και υπάρχει απάντηση για την κάθε αλλαγή που παρατηρείς στον καθρέφτη.

Από τα 25 μας χρόνια περίπου (μερικές φορές και νωρίτερα) η ανανέωση των κυττάρων μας επιβραδύνεται. Ενώ μέχρι πρότινος τα νέα κύτταρα έκαναν την εμφάνισή τους κάθε 14 μέρες, πλέον εμφανίζονται κάθε 28-35 μέρες! Το δέρμα λοιπόν μοιάζει πιο θαμπό και πιο άτονο. Σα να μην έφτανε αυτό, η απώλεια υγρασίας γίνεται με ραγδαίους ρυθμούς γι’ αυτό αρχίζουμε να παρατηρούμε περισσότερες ρυτίδες και μικρές γραμμές γύρω από τα μάτια αλλά και αλλού! Τέλος, ξεκινά και η απώλεια του όγκου. Το δέρμα μας δεν είναι τόσο σφριγηλό όσο ήταν και η διαφορά αρχίζει να γίνεται εμφανής!

Πηγή queen.grTags:

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *