Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
15.2 C
Serres

Tο Ειρηνοδικείο Καβάλας απαγόρευσε τη συνέχιση του έργου για τα διόδια

Το Ειρηνοδικείο Καβάλας εξέδωσε χθες, Παρασκευή 3/8 απόφαση με την οποία απαγορεύει τη συνέχιση των έργων εγκατάστασης διοδίων. Αυτό σημειώνει με ανακοίνωση του ο Δήμος Καβάλας η οποία σημειώνει τα εξής:

 

 

Με απόφαση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 το Ειρηνοδικείο Καβάλας, αναφορικά με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, δικαιώνεται η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και κατ’ επέκταση ο Δήμος Καβάλας.

 

Ειδικότερα σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, συντρέχει επείγουσα περίπτωση για την λήψη ασφαλιστικών μέτρων ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, προκειμένου να αποτραπεί δυσχερώς αναστρέψιμη κατάσταση εφόσον ολοκληρωθεί η κατασκευή του σταθμού διοδίων δεδομένου ότι η επίδικη έκταση έχει χαρακτηρισθεί ως δάσος και καταφύγιο άγριων ζώων (σχετικό έγγραφο του Δασαρχείου Καβάλας 601603-04-2017).

 


Babis


Πιθανολογήθηκε ότι τα έργα για την κατασκευή διοδίων κατασκευάζονται μέσα σε έκταση που είναι ιδιοκτησία της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

 

Τέλος γίνεται γνωστό πως η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της, ιδίως της επαναφοράς των πραγμάτων στην πρότερα κατάσταση καθώς και της έγερσης αγωγής αποζημίωσης.

 

xronos.gr

ΕλλάδαTο Ειρηνοδικείο Καβάλας απαγόρευσε τη συνέχιση του έργου για τα διόδια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα