Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.3 C
Serres

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη «νέα δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό»

Το ΚΚΕ «καταγγέλλει την νέα δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό που σε συνδυασμό με τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη οδηγούν στην απρόβλεπτη κλιμάκωση του πολέμου και τη γενικότερη ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «τα γνωστά προσχήματα που χρησιμοποιεί το κατοχικό κράτος του Ισραήλ, με τις πλάτες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, δεν μπορούν να κρύψουν τις επανειλημμένες και συνεχιζόμενες επιθετικές ενέργειες σε βάρος του Λιβάνου, την πολύχρονη κατοχή εδαφών στον Λίβανο και την Συρία, στα υψίπεδα του Γκολάν και φυσικά τη γενοκτονία που συντελείται σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης με πάνω από 40.000 νεκρούς».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ που έχει εξελιχθεί σε βασικό “αναμεταδότη” της ισραηλινής προπαγάνδας και ενισχύει την πολύμορφη συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη, έχει τεράστιες ευθύνες μετατρέποντας τη χώρα μας σε θύτη άλλων λαών» προσθέτει το ΚΚΕ και καταλήγει στην ανακοίνωσή του τονίζοντας:




Babis

«Είναι ανάγκη τώρα να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στα ισραηλινά εγκλήματα και τη συμμετοχή-συνενοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτά, να εκφραστεί η λαϊκή αλληλεγγύη στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, αλλά και σε κάθε λαό που έρχεται αντιμέτωπος με αυτά τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΠολιτικήΤο ΚΚΕ καταγγέλλει τη «νέα δολοφονική επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θέματα της ευρωπαϊκής άμυνας και της οικονομίας στο επίκεντρο συνάντησης Μητσοτάκη – Μερτς

Με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU και...

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Κυρ. Μητσοτάκης – Οι ευρωπαϊκές προκλήσεις στο επίκεντρο

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης...

Υπ. Ενέργειας: Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη για το μπλακάουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία

Σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα με αφορμή το μπλοκάουτ στην Ιβηρική...

Τελευταία Νέα