Το ΠΑΣΟΚ ανοίγει τον διάλογο για τις γυναικοκτονίες στην ψηφιακή του πλατφόρμα

Η έκρηξη περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας, αφορά ολόκληρη την κοινωνία και μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας. Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη συνειδητοποίηση που φέρνει η οδυνηρή συχνότητα τους, αυτή δεν έχει μεταφραστεί ακόμη σε μέτρα που θα πάψουν να προδίδουν την εμπιστοσύνη των γυναικών στην πολιτεία.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανοίγει το διάλογο στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος, Digitalsociety.gr και κατόπιν θα ξεκινήσει μια σε βάθος διαβούλευση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις γυναικείες οργανώσεις.

Είμαστε μαζί σου, για να διαμορφώσουμε τις ολιστικές πολιτικές – αφετηρία της εξάλειψης των γυναικοκτονιών (https://digitalsociety.gr/eimaste-mazi-sou/).



Babis

H καμπάνια διαβούλευσης με την κοινωνία ξεκινά σήμερα και σε επόμενο στάδιο συγκροτημένα το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα συζητήσει με νομικούς, γυναικείες οργανώσεις, εμπλεκόμενες κρατικές αρχές κλπ προκειμένου να διαμορφωθεί ένα ενιαίο και ολιστικό πλαίσιο αντιμετώπισης που δεν θα αντιμετωπίσει μόνο το θέμα της απονομής δικαιοσύνης αλλά και τις απαραίτητες δομές για την στήριξη, την απομάκρυνση της γυναίκας από το κακοποιητικό περιβάλλον, την στήριξη με εργασία κλπ.

ΠολιτικήΤο ΠΑΣΟΚ ανοίγει τον διάλογο για τις γυναικοκτονίες στην ψηφιακή του πλατφόρμα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Β.Κικίλιας: Συγκρατήσαμε τις τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Καμία αύξηση το καλοκαίρι

Στο γεγονός της συγκράτησης των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια...

Σ. Φάμελλος: Οι εργαζόμενοι και σήμερα διεκδικούν τα δικαιώματά τους στην εργασία

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι μια ημέρα μνήμης και αγώνα....

Δ. Κουτσούμπας: Το πραγματικό δίλημμα της εποχής μας είναι σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα

«Αυτό το σάπιο σύστημα, αυτό το διεφθαρμένο κράτος των...

Τελευταία Νέα