Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης
Το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών πραγματοποιήθηκε χθες με την διαδικασία της τηλεδιάσκεψης. Η συνολική διοργάνωση, τεχνικά, διαδικαστικά αλλά και ουσιαστικά ήταν άψογη, δηλώνει με ανάρτησή του στο facebook ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης
Δείτε την δήλωση του κου Χρυσάφη
Δεν είναι εύκολο πάνω από 40 πρόσωπα να συμμετέχουν εξ αποστάσεως, ταυτόχρονα, σε μια πρωτόγνωρη συνεδρίαση για όλους μας.
Τα καταφέραμε όμως!
Και κυρίως καταφέραμε ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, να δώσουμε το στίγμα της ομοψυχίας και της συνεργασίας που μας επιτρέπει να δημιουργούμε καθημερινά, χρήσιμα εργαλεία στην υπηρεσία των συνδημοτών μας!
Ο Δήμος θα συνεχίσει να αποτελεί την πυξίδα των πολιτών στα “αχαρτογράφητα πεδία” που βαδίζουμε καθημερινά…
Δεν είναι κανένας μόνος σε όλο αυτό!
Ο Δήμος είναι εδώ για εσάς!
Όλοι οι Σερραίοι, συνεχίζουμε τον αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι να βγούμε νικητές και σ’αυτήν την μάχη!!