Το τέλειο TikTok hack για ρούχα χωρίς ζάρες και χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο

128
Το τέλειο TikTok hack για ρούχα χωρίς ζάρες και χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο
Το τέλειο TikTok hack για ρούχα χωρίς ζάρες και χωρίς να χρησιμοποιήσεις σίδερο

α τσαλακωμένα ρούχα δεν δίνουν την πιο κολακευτική εμφάνιση και μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι ατημέλητη και απεριποίητη. Πολλές φορές ενώ θέλεις να σιδερώσεις το ρούχο σου μπορεί να βιάζεσαι και να μην έχεις χρόνο να περιμένεις να ζεσταθεί το σίδερο σου. Το στέγνωμα των ρούχων σου μπορεί να βοηθήσει ελαφρώς το πρόβλημα, αλλά υπάρχει μια απλή διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να τα αποκτήσεις χωρίς ζάρες.

Στο TikTok του Consumer Reports, ειδικός στο πλύσιμο ρούχων Rich Handel, δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να αποτρέψεις τις ζάρες όταν στεγνώνεις τα ρούχα σου αντί να βασίζεσαι στο σίδερο.

Η τεχνική περιλαμβάνει την αλλαγή των ρυθμίσεων που χρησιμοποιείς για το στεγνωτήριο σου. Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων μπορεί να είναι αγχωτικό γιατί θέλεις να διατηρήσεις τα πάντα σε καλή κατάσταση και να αποτρέψεις το να σου μπουν τα ρούχα. Σύμφωνα με το House Digest η συμβουλή του Handel μειώνει τη ρύθμιση θερμοκρασίας για να προστατεύσει τα ρούχα σου, καθώς οι υψηλές ρυθμίσεις στεγνώματος μπορούν να καταστρέψουν τα ρούχα και να προκαλέσουν ζάρες. Ωστόσο, ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να στεγνώσουν πλήρως τα ρούχα. Από τη θετική πλευρά όμως θα μπορείς πάντα να ντύνεσαι χωρίς να ανησυχείς για το σιδέρωμα.

@consumerreports CR’s #laundry expert Rich Handel explains how to tackle #wrinkles See previous video: @Consumer Reports For more go to the link in our bio. #laundrytok #cleaninghacks #cleaningtok ♬ original sound – Consumer Reports

Advertisement

Χρησιμοποίησε την ελάχιστη ρύθμιση στεγνώματος

Στο TikTok του Consumer Reports, ο Handel προτείνει να χρησιμοποιήσεις τον ελάχιστο κύκλο στεγνώματος όταν μεταφέρεις τα ρούχα σου από το πλυντήριο στο στεγνωτήριο. Συνήθως, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν είτε τη μεσαία είτε την υψηλή ρύθμιση για να στεγνώσουν τα ρούχα τους πιο γρήγορα. Ωστόσο, οι ρυθμίσεις υψηλής ξηρότητας μπορεί να φθείρουν ή να ξεθωριάζουν τα ρούχα πιο γρήγορα, επομένως δεν συνιστάται πάντα. Η χρήση χαμηλής θερμοκρασίας θα κάνει τα ρούχα και τη συσκευή να διαρκέσουν περισσότερο, επομένως είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή.

Στη συνέχεια, ο Handel λέει να βγάλεις τα ρούχα σου από το στεγνωτήριο όσο είναι ελαφρώς υγρά. Μόλις βγάλεις τα ρούχα, άπλωσε τα σε μια επίπεδη επιφάνεια και λείανε το ύφασμα με τα χέρια σου, εξαλείφοντας τυχόν ζάρες που παρατηρείς. Τέλος, κρέμασε τα υγρά ρούχα για να στεγνώσουν σε κρεμάστρες. Θα μπορείς πάντα να ντύνεσαι χωρίς να ανησυχείς για τις ζάρες. Αυτή η τεχνική λειτουργεί για πουκάμισα, πουλόβερ και παντελόνια. Δοκίμασε το την επόμενη μέρα πλυντηρίου και θαύμασε όλα τα ρούχα σου χωρίς ζάρες.

πηγή theissue.gr