Ένας από τους αρχικούς στόχους μου αναλαμβάνοντας την προεδρία του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδας ήταν και η ολοκλήρωση της κατασκευής του Δικτύου του Οργανισμού.Όνειρο ζωής για τους αγρότες της περιοχής που ... Περισσότερα

ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδας: Ευχαριστούμε τον Καραμανλή για την κατασκευή του 5ου Αρδευτικού Δικτύου Φυλλίδας

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Ένας από τους αρχικούς στόχους μου αναλαμβάνοντας την προεδρία του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδας ήταν και η ολοκλήρωση της κατασκευής του Δικτύου του Οργανισμού.
Όνειρο ζωής για τους αγρότες της περιοχής που χρόνιζε για δεκαετίες. Σαν παραγωγός αλλά και αντιδήμαρχος εργάστηκα προς αυτήν την κατεύθυνση έχοντας την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της νέας Δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου Ν.Ζίχνης κ. Μπόζη Παντελή αλλά και των αντιδημάρχων και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Advertisement
 

Οι προσπάθειες όλων μας βρήκαν θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή ο οποίος έμπρακτα απέδειξε την μέριμνα του για τη περιοχή μας.

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επίσκεψη μας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Αχ.Καραμανλή για το έμπρακτο του ενδιαφέρον, για την κατασκευή του 5ου Αρδευτικού Δικτύου Φυλλίδας. Ένα έργο πνοής για την περιοχή μας παίρνει το δρόμο της υλοποίησης του, με την αναγγελία από τον Υπουργό στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 στην ομιλία του στα πλαίσια των εργασιών της SEREXRO 2022.

Advertisement
MEGA

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ και για τα 40 χιλιάδες στρέμματα δικαιοδοσίας του Οργανισμού μας (Δήμος Ν. Ζίχνης – Δήμος Αμφίπολης)

Advertisement
ΔΕΗ

Τέλος θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Ν. Ζίχνης κ. Μπόζη Παντελή που εργάστηκε από την πρώτη στιγμή δείχνοντας έμπρακτα το μεγάλο του ενδιαφέρον για τους δημότες- αγρότες της περιοχής μας , καθώς τους κυρίους Παπαγιαννίδη Δημήτριο Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών και Χατζόπουλο Ιωάννη ειδικό σύμβουλο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών , όλους όσους εργάστηκαν στο χρόνιο αυτό αίτημα μας το οποίο παίρνει σάρκα και οστά, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδας.

Την Επιστολή υπογράφει ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Επαρχίας Φυλλίδας Νταράκης Κωνσταντίνος


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας - Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

03/10/25 7:23 μμ

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας – Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

03/10/25 7:19 μμ

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

03/10/25 7:06 μμ

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

03/10/25 7:03 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

Η ΔΕΗ συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Euroleague Basketball, ως Εθνικός Χορηγός Ενέργειας μέχρι το 2027, στηρίζοντας ενεργά τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις EuroLeague και BKT EuroCup στην Ελλάδα. Η φετινή αγωνιστική σεζόν αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Final Four της EuroLeague 2026 επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 19 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό ρόλο της χώρας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δυναμική προβολή και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ΔΕΗ θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Euroleague και του EuroCup, εντός γηπέδου αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Επιπλέον, η συνεργασία αξιοποιεί το εκτεταμένο ψηφιακό οικοσύστημα της Euroleague Basketball, προσφέροντας στη ΔΕΗ μοναδικές ευκαιρίες προβολής και αλληλεπίδρασης μέσω πολλαπλών ψηφιακών πλατφορμών. Με την έναρξη της νέας σεζόν στις 30 Σεπτεμβρίου, η ΔΕΗ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με το μήνυμα: «ΔΕΗ PowerUp The Game: Η χαρά του παιχνιδιού θέλει ενέργεια. Τη δική μας», αναδεικνύοντας τη δύναμη της ενέργειας να ενώνει φιλάθλους και ομάδες, αλλά και να απογειώνει την εμπειρία του μπάσκετ. Παράλληλα, η συνεργασία της ΔΕΗ με την Euroleague επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος ΔΕΗ ενισχύει τη δέσμευσή του στο μπάσκετ, στηρίζοντας ενεργά το άθλημα σε όλες του τις μορφές, από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Euroleague έως το 3x3 μπάσκετ, αναδεικνύοντας αξίες όπως η ομαδικότητα, το πάθος και το ευ αγωνίζεσθαι.

03/10/25 6:51 μμ

ΔΕΗ και Euroleague συνεχίζουν τη συνεργασία τους για 2η χρονιά

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

03/10/25 7:00 μμ

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

03/10/25 6:47 μμ

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

03/10/25 6:56 μμ

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην ΠKM για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

03/10/25 6:53 μμ

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

03/10/25 6:39 μμ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας

03/10/25 6:38 μμ

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας

Η Τέιλορ Σουίφτ στο νέο της άλμπουμ τραγουδάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης

03/10/25 6:36 μμ

Η Τέιλορ Σουίφτ στο νέο της άλμπουμ τραγουδάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης