Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρουτσι πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη.
Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες λόγω της βροχόπτωσης που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, πολλοί είναι εκείνοι που συμμετέχουν στην κινητοποίηση. Κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Πάνου Ρούτσι αλλά και κατά της κυβέρνησης αλλά και του πρωθυπουργού, ζητούν να υπάρξει δικαιοσύνη στην υπόθεση των Τεμπών και να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν φοιτητές συλλογικότητες και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η πορεία ξεκίνησε από το Δέντρο Μνήμης στη μνήμη των 57 νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας που έχει στηθεί στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης και συνεχίζεται.

Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας και μετά την απόφαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας να εγκρίνει το αίτημα του για την άδεια εκταφής του γιου του μόνο για την ταυτοποίηση μέσω DNA της σορού του, με τον ίδιο να ζητά και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.
πηγή thestival.gr