Γνωστή τουρκάλα ερμηνεύτρια τραγουδά για την Χίο και αποθεώνει τις ομορφιές της     Για το «νησί της μαστίχας», τη Χίο, που γνώρισε πριν από δύο χρόνια και αγάπησε πολύ, ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Γνωστή τουρκάλα ερμηνεύτρια τραγουδά για την Χίο και αποθεώνει τις ομορφιές της

 

 

Για το «νησί της μαστίχας», τη Χίο, που γνώρισε πριν από δύο χρόνια και αγάπησε πολύ, τραγουδά η γνωστή Τουρκάλα ερμηνεύτρια, Νιλ Καραϊμπραχιμγκίλ. Η Νιλ, σύζυγος του γνωστού διαφημιστή της γειτονικής χώρας, Σερντάρ Καμίλ Ερενέρ -αδελφού της Σερντάμπ, της τραγουδίστριας που κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2003 με το «Every Way that I Can»-, έγραψε το τραγούδι «Sakiz Adaci» (το νησί της μαστίχας) και επιστρέφει στη Χίο τέλος του μήνα για τα γυρίσματα του βίντεοκλιπ.

«Η Νιλ ήρθε στη Χίο για πρώτη φορά το 2017 και εντυπωσιάστηκε από τις ομορφιές του νησιού. Έφτασε με το κότερο του συζύγου της για μία μέρα και έμεινε περισσότερο. Της άρεσαν οι ομορφιές της, το φαγητό, οι άνθρωποι και έκτοτε είχαμε μια τακτική επικοινωνία» λέει στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Χίου, Αυγουστής Νεαμονίτης.

Η Νιλ Καραϊμπραχιμγκίλ έμεινε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Α. Νεαμονίτη στα Αυγώνυμα Χίου και επισκέφτηκε αρκετές από τις 92 (!) παραλίες.

Έκτοτε μιλά με θερμά λόγια για το νησί και πρόσφατα ενημέρωσε τον πρόεδρος του Φορέα πως έχει γράψει ένα τραγούδι για την Χίο και θα έρθει στο τέλος Αυγούστου για να γυρίσει το video clip.

«Θα προβάλει τις ομορφιές της Χίου και θα είναι μια καλή διαφήμιση για εμάς. Όλα τα μέλη του φορέα μας είναι αρωγοί του εγχειρήματος και θα τη βοηθήσουμε όσο μπορούμε» αναφέρει ο Αυγουστής Νεαμονίτης.

Ο Φορέας Τουρισμού Χίου έχει 65 ιδρυτικά μέλη και συνολικά πάνω από 150 άτομα που ασχολούνται με τον τουρισμό, από ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων, άτομα στον χώρο της εστίασης και των εμπορικών καταστημάτων.

Μια λαμπρή καριέρα
Η Νιλ είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή τραγουδίστρια στην πατρίδα της και πάνω από 800.000 άτομα την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα τραγούδια της ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο στίχο τους, ενώ έχει βαθιά μουσική παιδεία, που ξεκινά από τον πατέρα της, επίσης γνωστό μουσικό στη γειτονική χώρα, τον Σουαβί Καραϊμπραχιμγκίλ.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη, ασχολήθηκε με τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, αλλά σύντομα την κέρδισε η μουσική.

Μερικά από τα πιο γνωστά της τραγούδια είναι τα «Gitme Yoksa …», «Akbaba», «Ben Aptal Miyim» και «Bronzlasmak».

Το 2010 παντρεύτηκε τον Σερντάρ Καμίλ Ερενέρ -για εκείνον είναι ο τρίτος του γάμος- και τον Μάιο του 2014 απέκτησαν τον γιο τους, Αζίζ Αρίφ.

ethnos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; - video

12/09/25 10:21 μμ

Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; – video

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση - video

12/09/25 10:11 μμ

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση – video

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

12/09/25 10:04 μμ

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

"Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα" από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» - video

12/09/25 9:49 μμ

“Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα” από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» – video

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα - video

12/09/25 9:39 μμ

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα – video

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους - video

12/09/25 9:31 μμ

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους – video

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός - Τι λένε οι Σερραίοι

12/09/25 9:58 μμ

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός του Eurobasket – Τι λένε οι Σερραίοι

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή - Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

12/09/25 7:28 μμ

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή – Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

12/09/25 9:26 μμ

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

12/09/25 9:23 μμ

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για λύση δύο κρατών

12/09/25 9:22 μμ

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για ΟΗΕ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ

12/09/25 9:20 μμ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ