Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κομοτηνή από όπου καταγόταν η Τζένη Κασαπιάν, η οποία έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα, μετά από δυστύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης. Ο χειριστής του σκάφους ... Περισσότερα

Τραγωδία στα Σύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη που σκοτώθηκε με το αλεξίπτωτο – Το ξέσπασμα του γιου της

Epiloges Press

Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κομοτηνή από όπου καταγόταν η Τζένη Κασαπιάν, η οποία έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα, μετά από δυστύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης. Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Advertisement
 

Ο γιος της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ζητά δικαιοσύνη.

Δικαιοσύνη ζητά ο γιος της άτυχης 62χρονης που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα, μετά από δυστύχημα με αλεξίπτωτο θαλάσσης, δηλώνοντας ότι «δεν νοείται για μια χώρα που ζει από τον τουρισμό, να σκοτώνονται άνθρωποι» και τονίζει ότι «θα μας λείψει η αγάπη της».

Ο γιος της άτυχης γυναίκας που πέθανε στο δυστύχημα με το θαλάσσιο αλεξίπτωτο στα Σύβοτα ξεσπά στην τηλεόραση του STAR και, μιλώντας εκ μέρους της οικογένειάς της, αναζητά ευθύνες για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή της.

«Μια χώρα που ζει από τον τουρισμό δε νοείται να ακούγεται από εδώ και από εκεί ότι σκοτώνονται άνθρωποι πάνω σε αλεξίπτωτα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να υπάρχει ένα απαγορευτικό κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη μετεωρολογική για μπουρίνι.

Δεν είναι δυνατόν ο καθένας για να βγάλει το μεροκάματο να βγαίνει σε συνθήκες που υπάρχει πρόβλεψη ότι θα υπάρχει μπουρίνι και αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν έχει σημασία ο πελάτης τι θα ζητήσει, ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα ορίσει το τι είναι σωστό και τι όχι. Ο θάνατος της μητέρας μας δεν οφείλεται σε πνιγμό και αυτό νομίζω αρκεί προς το παρόν», αναφέρει ο γιος της.

Ο ίδιος προσθέτει ότι η 62χρονη μητέρα και γιαγιά «ήταν περήφανη Θρακιώτισσα, περήφανη Αρμένισσα. Αυτό που πιο πολύ θα μας λείψει σε αυτήν είναι η αγάπη της».

Τραγωδία στα Σύβοτα: Αυτή είναι η 62χρονη που σκοτώθηκε με το αλεξίπτωτο – Το ξέσπασμα του γιου της

«Όλη μέρα κλαίω» δήλωσε ο χειριστής του σκάφους που αφέθηκε ελεύθερος

Όλη η Κομοτηνή, τόπος καταγωγής της 62χρονης, έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο χειριστής του σκάφους συνελήφθη αρχικά αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο χειριστής του σκάφους είπε: «Δεν έφταιγα σε κάτι. Έβαλε ένα λεπτό αέρα. Πήγαμε να πνιγούμε όλοι μαζί, πήγε να πάρει νερά το σκάφος, πάλι καλά βρέθηκε και με σώσανε. Είμαι σε σοκ. Όλη μέρα κλαίω».

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», δήλωσε στο STAR ο χειριστής του σκάφους και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε μέχρι το τέλος να τη σώσει.

«Μέχρι να φτάσει το αλεξίπτωτο από το σκάφος στα 30 μέτρα δεν είχε βάλει αέρα και έγινε μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Την κυνηγούσα με το σκάφος, πήγαμε να πνιγούμε. Το σκάφος πήγε να το πάρει, από τύχη ζήσαμε. Έκανα ό,τι μπορούσα. Προσπαθούσα ασταμάτητα να τη σώσω μέχρι τέλους. Ήθελα μόνο να τη σώσω», δήλωσε.

Advertisement
ΔΕΗ

Σημειώνεται ότι διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος από τις Αρχές, με την οικογένειά της να ζητά απαντήσεις αν τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας και αν ήταν όλα υπό έλεγχο.

Πώς έγινε το δυστύχημα – Στην πτώση οφείλεται ο θάνατός της

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διεξήχθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται στην πτώση από το θαλάσσιο αλεξίπτωτο και η έκθεση θα παραδοθεί στο λιμεναρχείο τις επόμενες ημέρες.

Η 62χρονη γυναίκα έκανε parasailing όταν ξέσπασε έντονο μπουρίνι. Ο χειριστής του σκάφους επιχείρησε να τραβήξει τη γυναίκα με το σχοινί, όμως εξαιτίας των ισχυρών ανέμων έσπασε ο ιμάντας και η γυναίκα έπεσε από μεγάλο ύψος στο νερό και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας έχει συγκροτήσει επιτροπή εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα εξετάσουν τους ιμάντες.

Πηγή Star.gr, newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεθυσμένος και υπό την επήρεια κοκαΐνης ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο στην Αρτέμιδα

03/12/25 1:03 μμ

Αρτέμιδα: Μεθυσμένος και υπό την επήρεια κοκαΐνης ο 29χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

03/12/25 10:41 πμ

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

Σέρρες: «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί».

03/12/25 10:32 πμ

Σέρρες: «Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί».

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Επιτυχημένες οι «Βυζαντινές Σέρρες»

03/12/25 9:24 πμ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Επιτυχημένες οι «Βυζαντινές Σέρρες»

Σερρών Θεολόγος: «Το έργο της Εκκλησίας μας θέλει ‘’ψυχή’’, στοργή, προσευχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

03/12/25 9:18 πμ

Σερρών Θεολόγος: «Το έργο της Εκκλησίας μας θέλει ‘’ψυχή’’, στοργή, προσευχή, σοβαρότητα και υπευθυνότητα»

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ενεργή στήριξη στους αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού

03/12/25 9:12 πμ

ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: Ενεργή στήριξη στους αγώνες των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού

Εκλογές για την ανάδειξη της νέας Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών - Αποτελέσματα

03/12/25 9:10 πμ

Εκλογές για την ανάδειξη της νέας Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών – Αποτελέσματα

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα Μυστικά του Πύργου της Μάρως» στη Νιγρίτα Σερρών

03/12/25 9:55 πμ

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Τα Μυστικά του Πύργου της Μάρως» στη Νιγρίτα Σερρών

Ένας στους πέντε θανάτους παιδιών συνδέεται με ανεπαρκή ανάπτυξη

03/12/25 9:00 πμ

Ένας στους πέντε θανάτους παιδιών συνδέεται με ανεπαρκή ανάπτυξη

Ενισχύεται διαρκώς το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια - Κλειστή παραμένει η E.O. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

03/12/25 8:55 πμ

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια – Κλειστή παραμένει η E.O. Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Το βιβλίο του «Ιθάκη» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

03/12/25 8:50 πμ

Το βιβλίο του «Ιθάκη» παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Συμφωνία στην ΕΕ για οριστικό τερματισμό των εισαγωγών αερίου από τη Ρωσία το 2027

03/12/25 8:47 πμ

Συμφωνία στην ΕΕ για οριστικό τερματισμό των εισαγωγών αερίου από τη Ρωσία το 2027