Τραγωδία στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 27χρονη νηπιαγωγό- Η άτυχη κοπέλα επέστρεφε από μπάτσελορ πάρτι -Παντρευόταν σε δυο μέρες
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και ενώ η νεαρή κοπέλα επέστρεφε από το μπάτσελορ πάρτι του γάμου της, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Αυγούστου, μηχανάκι που οδηγούσε 20χρονος την παρέσυρε και την εγκατέλειψε, μπροστά στο Θεαγένειο. Ο 20χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η άτυχη κοπέλα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης και ήταν σε καταστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη και σε χειρουργική επέμβαση.
Δυστυχώς, η 27χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά της, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τον σύντροφό, τους φίλους και τους συνεργάτες της.
Αύριο, Πέμπτη, το ΚΔΑΠ Ubuntu στην Κοζάνη, όπου εργαζόταν η 27χρονη, θα παραμείνει κλειστό, λόγω πένθους.
Πηγή: Thestival
Ειδήσεις Σήμερα
- Θεσσαλονίκη: Η αγκαλιά του τάνγκο ανοίγει για να υποδεχτεί καρκινοπαθείς και άτομα με μειωμένη όραση
- Το δημόσιο χρέος στα επίπεδα του 2009 – Τα άμεσα οφέλη και το σχέδιο πρόωρης αποπληρωμής
- Η ευλογιά «έκλεισε» τις μετακινήσεις των κτηνοτρόφων από τις στράτες για τα χειμαδιά – Η νοσταλγία του Αργύρη
- Ώρα… Ευρώπης για Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και Δράμα 1986
- Τσιρλίντινγκ: Από τη σκιά στα παγκάκια, στη δυναμική αθλητική πρόκληση