Τσίπρας: Σε πολλά σημεία είχαμε αυταπάτες – Δεν επιχειρήσαμε συνειδητή απάτη όπως ο κ. Μητσοτάκης(video)

Για τον αναπτυξιακό νόμο, τα εθνικά θέματα, την Συμφωνία των Πρεσπών και το μετρό της Θεσσαλονίκης, απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Κατά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στη ΔΕΗ, στην επένδυση του Ελληνικού και προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει σε εξεταστική για τη Novartis.

 

 

Την διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει μια εποικοδομητική και μαχητική αντιπολίτευση, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στην 84η ΔΕΘ. Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε εξεταστική επιτροπή για τη Novartis, ενώ για τα εργασιακά ανέφερε πως ο κ. Βρούτσης “νομοθετεί στα εργασιακά καθ’ υπαγόρευση του ΣΕΒ σε βάρος των συμφερόντων των εργαζομένων”.

Απαντώντας για σχεδόν τέσσερις ώρες στους εκπροσώπους του Τύπου, σχολίασε εκτενώς τις εξελίξεις στη ΔΕΗ,την επένδυση του Ελληνικού, ενώ για την Συμφωνία των Πρεσπών στήριξε το έργο του Νίκου Κοτζιά.

Για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και απαντώντας στην ερώτηση του News 24/7 και του Βασίλη Σκουρή, επεσήμανε ότι δικαιώθηκε με την επιλογή του και πως ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να αλλάξει το άρθρο 32.Εξαπέλυσε, όπως ήταν αναμενόμενο, σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας πως “σε πολλά σημεία είχαμε αυταπάτες, ωστόσο, δεν επιχειρήσαμε συνειδητή απάτη όπως ο κ. Μητσοτάκης”, ενώ τον κατηγόρησε για “σιωπή και αδράνεια” στα εθνικά θέματα.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *