Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν πέρασαν το αυτοκίνητό τους από ΚΤΕΟ – Τι θα πληρώσουν

Τσουχτερά θα είναι τα πρόστιμα για όσους ιδιοκτήτες δεν έχουν περάσει το αυτοκίνητό τους από τον προβλεπόμενο τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ.

 

 

Η προσπάθεια για να επιλυθούν τα τεχνικά προβλήματα με τις βάσεις δεδομένων, όπου τηρούνται τα αρχεία συνεχίζεται και αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα επιβάλλονται τα πρόστιμα. Σημειώνεται ότι πάνω από 1,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Αν ένα όχημα δεν περάσει στην ώρα του ΚΤΕΟ, επιβαρύνεται με πρόστιμο που για τα επιβατικά αυτοκίνητα για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης είναι 16 ευρώ, για μέχρι έξι μήνες 33 ευρώ και για πάνω από έξι μήνες 65 ευρώ.



Babis

Τα οχήματα που θα εντοπιστούν να μην έχουν περάσει ΚΤΕΟ θα επιβαρυνθούν πρόσθετα από τα παραπάνω ποσά με πρόστιμο 150 ευρώ, που θα αναρτηθεί στην καρτέλα τους στο Taxis.

Ο εντοπισμός των οχημάτων θα γίνει μέσω ηλεκτρονικής διασταύρωσης της βάσης δεδομένων των οχημάτων που έχουν περάσει ΚΤΕΟ, η οποία υπάρχει στο Υπουργείο Μεταφορών και της βάσης του Υπουργείου Οικονομικών στην οποία είναι καταγεγραμμένα όλα τα οχήματα.

Πηγή: enikonomia.gr

ΟικονομίαΤσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν πέρασαν το αυτοκίνητό τους από ΚΤΕΟ -...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κατάργηση κλιμακίων στις χρεώσεις ρεύματος εισηγείται η ΡΑΑΕΥ

Μια τιμή ανά κιλοβατώρα για όλη την κατανάλωση ρεύματος,...

Μπούμερανγκ οι δασμοί Τραμπ στο εμπόριο και την ανάπτυξη πριν καν τεθούν σε ισχύ

Η επιθετική πολιτική δασμών που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος,...

Στο δίχτυ της εφορίας όλα τα ακίνητα της χώρας

Στο ηλεκτρονικό «δίχτυ» της εφορίας θα βρεθούν από το...

Τελευταία Νέα