Τζόκερ: Ο μεγάλος νικητής από την Κεφαλονιά είχε καλό προαίσθημα

Πίστεψε στην τύχη του και κέρδισε 6 εκατομμύρια ευρώ

 

Σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα κερδίσει το Τζόκερ ήταν ο μεγάλος νικητής των 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Κεφαλονιά, τον οποίο ανέδειξε η κλήρωση της 23ης Φεβρουαρίου 2020.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τυχερός παίκτης είχε μοιραστεί με τους δικούς του ανθρώπους το προαίσθημά του ότι σύντομα θα κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο, αλλά κανείς δεν τον πίστευε.

Την επομένη της κλήρωσης, πίνοντας τον καφέ του το πρωί, μπήκε να δει τα αποτελέσματα. Μόλις διάβασε ότι βρέθηκε ένας μεγάλος νικητής στην Κεφαλονιά ήταν σίγουρος ότι επρόκειτο για τον εαυτό του, αν και δεν είχε δει ακόμη τους «5+1» τυχερούς αριθμούς που ανέδειξε η κλήρωση.


Babis


Ο τυχερός παίκτης του Τζόκερ από την Κεφαλονιά έπαιξε ένα δελτίο αξίας 15 ευρώ, ενώ η νικητήρια στήλη προήλθε από τυποποιημένο σύστημα.

 

πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΤζόκερ: Ο μεγάλος νικητής από την Κεφαλονιά είχε καλό προαίσθημα

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τι σημαίνει η φράση «Ήγγικεν η ώρα» και από πού προέρχεται

Μάθε πώς βγήκε η φράση «Ήγγικεν η ώρα» Πολλές φορές...

«Επίδομα Ενοικίου» ή εμπαιγμός; – Οργή στον εκπαιδευτικό κόσμο για τις κυβερνητικές εξαγγελίες

Στέγαση με ψίχουλα: Η κυβέρνηση απαντά στην κρίση με...

Τύρναβος: Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι εκτελούν και χρέη κηπουρών

Στον Τύρναβο ο δήμαρχος Στέλιος Τσικριτσής έχει αναλάβει και...

Εξαφανίστηκε από τη Νίκαια η 14χρονη Κατερίνα Μπ. – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή της Νίκαιας για την εξαφάνιση...

Τελευταία Νέα