Βάσεις 2019: Πότε ξεκινούν οι εγγραφές των πρωτοετών;

Βάσεις 2019: Οι επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών θα κληθούν στις Σχολές και τα Τμήματα που πέρασαν, προκειμένου να εγγραφούν

 

 

Το δύσκολο κομμάτι για τους υποψηφίους και τις υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων πέρασε, αφού οι βάσεις 2019 ανακοινώθηκαν εχθές το πρωί, Τρίτη 27 Αυγούστου, από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Οι επιτυχόντες των φετινών πανελληνίων εξετάσεων είναι έτοιμοι τώρα να ανοίξουν πανιά στον μαγικό κόσμο της φοιτητικής ζωής και να ξεκινήσουν ένα από τα ωραιότερα κεφάλαια στη ζωή τους.

Όσον αφορά τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, αυτές αναμένεται να ακολουθήσουν το περσινό χρονοδιάγραμμα.Να υπενθυμίσουμε πως το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί πέρυσι το 2018, ήταν από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Αφού ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2019, όλοι οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών θα κληθούν να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση eregister.it.miedu.gov.gr, η οποία παραμένει «κλειστή» σήμερα.

Από τη διαδικασία αυτή εξαιρούνται όσοι πέρασαν σε Στρατιωτικές Σχολές, στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, στις Αστυνομικές Σχολές, στις Πυροσβεστικές Ακαδημίες και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης και Ρόδου, καθώς οι εν λόγω σχολές θα ανακοινώσουν το δικό τους χρονοδιάγραμμα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δικαιολογητικά και η διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής στις Σχολές και τα Τμήματα, θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες.

neolaia.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *