- Διαφήμιση -

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί φαίνεται «τόσο χαρούμενη» παρά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται «τόσο χαρούμενη», επιστρέφοντας στα καθήκοντά της μετά το lockdown γιατί ο πρίγκιπας Φίλιππος δεν θα ήθελε να «κάθεται και να θρηνεί όπως η βασίλισσα Βικτώρια», υποστηρίζει ένας συγγραφέας που ειδικεύεται στα θέματα της βασιλικής οικογένειας.

Μετά από μήνες τηλεδιασκέψεων και περιορισμού των εξόδων, η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ έχει πιο γεμάτο πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα φάνηκε να έχει εξαιρετική διάθεση στις εμφανίσεις της.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε επί τέσσερις ημέρες στη σειρά στο Royal Windsor Horse Show, μια από τις αγαπημένες της εκδηλώσεις. Δέχτηκε επίσης την Άνγκελα Μέρκελ στο Ουίνδσορ την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Phil Dampier, o οποίος έγραφε για τη βασιλική οικογένεια επί 35 χρόνια, εξήγησε ότι παρόλο που η βασίλισσα ήταν «συντετριμμένη» από τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, τον περασμένο Απρίλιο, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με τα καθήκοντά της επειδή εκείνος θα ήθελε «να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η χαλάρωση των περιορισμών του lockdown έχει δώσει στη βασίλισσα «νέα ενέργεια» και πλέον ασκεί τα καθήκοντά της με ανανεωμένο ενθουσιασμό.

«Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι παράξενο που είναι τόσο χαρούμενη τόσο σύντομα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, αλλά εγώ πιστεύω ότι η εξήγηση είναι απλή. Είμαι σίγουρος ότι ήταν συντετριμμένη μετά τον θάνατό του – άλλωστε ήταν παντρεμένοι επί 73 χρόνια. Είμαι όμως σίγουρος ότι της είπε να απολαύσει όσο της έχει απομείνει».

Όπως σημείωσε ακόμη, «εκείνος δεν θα ήθελε να κάθεται και να θρηνεί όπως έκανε η βασίλισσα Βικτώρια για τον Αλβέρτο και βάζω στοίχημα ότι θα ήθελε να συνεχίσει να ζει τη ζωή της στο έπακρο. Πέρασαν πολύ χρόνο μαζί στο τέλος λόγω του lockdown. Ο θάνατός του δεν ήταν κάτι που δεν περίμεναν και είχε ζήσει μια μεγάλη και γεμάτη ζωή. Όπως και εκείνος, η βασίλισσα είναι πολύ πρακτικός άνθρωπος και ξέρει ότι εκείνος θα στήριζε την απόφασή της να βγαίνει και να κάνει όσα κάνει».

Πηγή newsbeast.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version