Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στα πρώτα λεπτά της εκπομπής της

Λίγα λεπτά μετά τις 10 σήμερα το πρωί η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα με το Πρω1νό για 8η συνεχή σεζόν. Η παρουσιάστρια πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό είπε την καλημέρα της αλλά η πρεμιέρα της είχε και κάποιες ανατροπές. Όπως για παράδειγμα τα πρώτα δευτερόλεπτα της!

Η Φαίη επέλεξε να ξεκινήσει με μια ανασκόπηση στα προηγούμενα χρόνια και τις… προηγούμενες πρεμιέρες. Οπότε ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πλάνα. Πιο συγκεκριμένα ήταν το πρώτο πρόσωπο που είδαμε στη φετινή της πρεμιέρα, κατεβαίνοντας μαζί την σκάλα του πλατό το 2013.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε καθισμένη σε μια καρέκλα την σύντομη ανασκόπηση και στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές!

Αμέσως μετά παρουσίασε τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν φέτος. Ο λόγος για τον πιστό της συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά.

Δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς όλες τις νέες εκπομπές και τις νέες παρουσίες που βρίσκονται και θα βρεθούν την φετινή τηλεοπτική σεζόν σε πρώτο ρόλο!

Πηγή: protothema.gr

Views: 103