Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 6χρονος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων-Εφήβων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης.Στο βίντεο που δημοσίευσε η ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 6χρονος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων-Εφήβων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η Δημόσια Τηλεόραση φαίνεται ο οδηγός του καρτ χάνει όταν τον έλεγχο του οχήματος. Μπαίνει μπροστά στο μονοθέσιο που βρίσκεται δίπλα του.

Advertisement
 

Τα δύο καρτ ακουμπούν ρόδα με ρόδα και στη συνέχεια το ένα προσκρούει στα κιγκλιδώματα και σχεδόν πετάει…

Δείτε το βίντεο από το korinthostv.gr

Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό του 6χρονου στην διάρκεια αγώνων καρτ στην Πάτρα -Τι λέει ο διευθυντής της ΜΕΘ στο ΑΠΕ ΜΠΕ

Advertisement

Πέντε άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τον τραυματισμό ενός ανήλικου σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, την στιγμή που παρακολουθούσε αγώνες καρτ, στο κέντρο της πόλης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.
Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με την αυτόφωρη διαδικασία.
Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του εξάχρονου, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην  μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ο διευθυντής της μονάδας, Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:  «Δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και θέλουμε να καταφέρουμε το καλύτερο. Όμως, πρέπει να περάσει το πρώτο 48ωρο, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, για να διαπιστώσουμε το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του παιδιού. Πάντως πρέπει να πω ότι υπάρχει μία σταθερότητα στην κατάσταση του τραυματία μας».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμβολικό κλείσιμο των δημαρχείων της χώρας σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - video

16/12/25 12:37 μμ

Συμβολικό κλείσιμο των δημαρχείων της χώρας σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – video

Πολιτεία των Ευχών: Άνοιξε τις πύλες του το θεματικό πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας - video

16/12/25 12:30 μμ

Πολιτεία των Ευχών: Άνοιξε τις πύλες του το θεματικό πάρκο στην πλατεία Ελευθερίας – video

Συγκρότηση νέας Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος ΕΜΕ Σερρών 2025

16/12/25 12:22 μμ

Συγκρότηση νέας Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος ΕΜΕ Σερρών 2025

Η νέα γενιά της ελληνικής άρσης βαρών πέτυχε 16 πανελλήνια ρεκόρ

16/12/25 12:18 μμ

Η νέα γενιά της ελληνικής άρσης βαρών πέτυχε 16 πανελλήνια ρεκόρ

Στ. Παπασταύρου: «Η ενέργεια αποτελεί σημαντικό εργαλείο σε καιρό ειρήνης, μετατρέπεται όμως σε όπλο σε καιρό πολέμου»

16/12/25 12:11 μμ

Στ. Παπασταύρου: «Η ενέργεια αποτελεί σημαντικό εργαλείο σε καιρό ειρήνης, μετατρέπεται όμως σε όπλο σε καιρό πολέμου»

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

16/12/25 12:07 μμ

«Αλλάζουμε χρονιά μαζί»: Με εκπλήξεις και πλούσιο πρόγραμμα η γιορτή υποδοχής του νέου έτους στο Νεοχώρι Σιντικής

Κ. Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη

16/12/25 12:02 μμ

Κ. Πιερρακάκης: Η ψηφιακή μετάβαση κάνει τη σύγκλιση με την Ευρώπη πράξη

Πανσερραϊκός: Η Βιβή Διαβολεμένου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

16/12/25 11:58 πμ

Πανσερραϊκός: Η Βιβή Διαβολεμένου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου - video

16/12/25 11:36 πμ

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – video

Σέρρες – Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σήμερα Τρίτη σε περιοχή της πόλης

16/12/25 11:32 πμ

Σέρρες – Έκτακτη διακοπή υδροδότησης σήμερα Τρίτη σε περιοχή της πόλης

16/12/25 11:15 πμ

“Ράδιο Αρβύλα”: Το ξεκαρδιστικό βίντεο με την κατάθεση “Φραπέ” στη Ζ. Κωνσταντοπούλου!

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: Εκδήλωση για την ονοματοδοσία του παιδικού τμήματος ως  «Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου»

16/12/25 11:10 πμ

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών: Ονοματοδοσία του παιδικού τμήματος ως  «Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου»