Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Δράμας έχασε τη ζωή της από κορονοϊό, ενώ μια ακόμη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Για λάθη και κακοδιαχείριση κάνει λόγο ο Μ. Γιαννάκος Ακόμα μια ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Δράμας έχασε τη ζωή της από κορονοϊό, ενώ μια ακόμη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – Για λάθη και κακοδιαχείριση κάνει λόγο ο Μ. Γιαννάκος

Ακόμα μια νοσηλεύτρια, εργαζόμενη στο νοσοκομείο Δράμας, έχασε τη ζωή της από κορονοϊό σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος μαζί με τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσας, εκφράζει και την οργή του για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει, άλλη μια 52χρονη νοσηλεύτρια ίδρυμα είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και δίνει τη μάχη για τη ζωή της. Νωρίτερα, “βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο, η οποία πιθανόν κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο”, σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακόμη δύο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 εργαζόμενοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

“Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου”, καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ.

Νοσηλεύτρια 54 χρονών από το νοσοκομείο της Δράμας έχασε τη ζωή της σε ΜΕΘ Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Συλλυπητήρια στους συναδέλφους και τους οικείους. Μαζί με τη θλίψη όμως υπάρχει και οργή. Για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.. Επίσης άλλη μια νοσηλεύτρια διασωληνωμένη 52 χρονών από το ίδιο νοσοκομείο δίνει τη μάχη για τη ζωή στη MEΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πριν βρέθηκε θετική η κόρη της που γέννησε με καισαρική στο νοσοκομείο η οποία μάλλον κόλλησε τον ιό στο νοσοκομείο.

Ακόμη δύο συνάδελφοι από το νοσοκομείο Δράμας μεταφέρθηκαν
με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Advertisement
Family Kitchen

Ένας τραυματιοφορέας και μια διοικητικός. Συνολικά 70 συνάδελφοι νοσούν στο νοσοκομείο Δράμας.

Ξέφυγε η κατάσταση με σημαντικές ευθύνες στη κακή διαχείριση των περιστατικών που οδήγησε σε μεγάλη διασπορά του ιού εντός του νοσοκομείου.

Γιαννάκος».
Πηγή: makthes.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού-

16/03/26 9:53 μμ

Προσεχώς η καμπάνια ενδυνάμωσης νεαρών κοριτσιών για το χάπι βιασμού-

"Η Θεσσαλονίκη εδραιώνεται ως ένας πανίσχυρος κόμβος καινοτομίας"

16/03/26 9:48 μμ

“Η Θεσσαλονίκη εδραιώνεται ως ένας πανίσχυρος κόμβος καινοτομίας”

ΠΑΜΘ και ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ υπέγραψαν μνημόνια συνεργασίας με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης

16/03/26 9:38 μμ

ΠΑΜΘ και ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ υπέγραψαν μνημόνια συνεργασίας με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης

Γ. Καραμέρος: «Οι τράπεζες επιβάλλουν μηνιαίες συνδρομές σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η κυβέρνηση μετράει τα υπερκέρδη τους»

16/03/26 8:32 μμ

Γ. Καραμέρος: «Οι τράπεζες επιβάλλουν μηνιαίες συνδρομές σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς και η κυβέρνηση μετράει τα υπερκέρδη τους»

Στ. Παπασταύρου από Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της Ε.Ε.: «Η Ευρώπη πάντοτε έκανε το αναγκαίο βήμα σε περιόδους κρίσης - Τώρα είναι η ώρα να κινηθούμε πιο γρήγορα και πιο μπροστά»

16/03/26 8:18 μμ

Στ. Παπασταύρου από Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: «Η Ευρώπη πάντοτε έκανε το αναγκαίο βήμα σε περιόδους κρίσης – Τώρα είναι η ώρα να κινηθούμε πιο γρήγορα και πιο μπροστά»

Ενοίκια: Οι αλλαγές που ισχύουν από 1 Απριλίου

16/03/26 8:12 μμ

Ενοίκια: Οι αλλαγές που ισχύουν από 1 Απριλίου

Σέρρες: Εθελοντική δενδροφύτευση στην κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας

16/03/26 8:06 μμ

Σέρρες: Εθελοντική δενδροφύτευση στην κοιλάδα της Αγίας Βαρβάρας

Τ. Θεοδωρικάκος: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό, 910 επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ με 15000 νέες θέσεις εργασίας

16/03/26 8:02 μμ

Τ. Θεοδωρικάκος: Συμβολή στον παραγωγικό μετασχηματισμό, 910 επενδύσεις, 2,5 δισ. ευρώ με 15000 νέες θέσεις εργασίας

Αγώνες κωπηλασίας στο Κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού Σερρών - video

16/03/26 7:57 μμ

Αγώνες κωπηλασίας στο Κωπηλατοδρόμιο Πεθελινού Σερρών – video

Από τον «Μεθυσμένο Ηρακλή» στην άγρυπνη Μέδουσα: Τα μωσαϊκά της ρωμαϊκής ελίτ ζωντανεύουν μύθους

16/03/26 7:54 μμ

Από τον «Μεθυσμένο Ηρακλή» στην άγρυπνη Μέδουσα: Τα μωσαϊκά της ρωμαϊκής ελίτ ζωντανεύουν μύθους

Σέρρες: Πληρώνει κανονικά λογαριασμούς αλλά δεν έχει τηλέφωνο και ίντερνετ - video

16/03/26 7:42 μμ

Σέρρες: Πληρώνει κανονικά λογαριασμούς αλλά δεν έχει τηλέφωνο και ίντερνετ – video

Στις Σέρρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καράογλου - video

16/03/26 7:09 μμ

Στις Σέρρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καράογλου – video