Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Ξέσπασε σε λυγμούς η Αννίτα Μπραντ στο Πρωινό: “Επί δύο εβδομάδες ήμουν σε τραγική κατάσταση”

“Είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο όταν έχεις ένα μωρό που δεν ξέρεις κάθε ημέρα τι θα γίνει.”

Στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκαν σήμερα καλεσμένοι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ.

Η Αννίτα Μπραντ, ξέσπασε σε λυγμούς όταν μίλησε για τον δύσκολο τρίτο τοκετό που είχε, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα, στις 27 εβδομάδες.

«Δεν το περιμέναμε, γιατί η εγκυμοσύνη πήγαινε μια χαρά. Ένα βράδυ ξύπνησα με πόνους και δεν είχα καταλάβει ότι είναι οι πόνοι της γέννας. Πήγαμε για υπέρηχο στις 4 το πρωί, αλλά ουσιαστικά είχε ξεκινήσει η γέννα. Με κράτησαν μέσα δύο εβδομάδες, ώστε να το καθυστερήσουμε όσο γίνεται. Ήμουν 25 εβδομάδων τότε και αναγκαστικά γεννήθηκε στις 27, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το παιδί τώρα είναι καλά και έχει μεγαλώσει», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ.

Η Αννίτα Μπραντ είπε στη συνέχεια με λυγμούς: «Αφού κάναμε την καισαρική αναγκαστικά για να βγει το μωρό, κατηγορούσα για καιρό τον εαυτό μου και το σώμα μου ότι δεν το κράτησα παραπάνω αυτό το μωρό, ότι εγώ έκανα κάτι λάθος και δεν το προστάτεψα αρκετά.

Babis



Στην αρχή μπορούσαμε να βλέπουμε το μωρό μόνο δύο ώρες τη μέρα, έμεινε στο νοσοκομείο για 2,5 μήνες. Την πρώτη φορά που φύγαμε από το νοσοκομείο χωρίς το μωρό ήταν πολύ δύσκολα, ήταν σαν να αφήναμε την ψυχή μας. Έκλαιγα, επί δύο εβδομάδες ήμουν σε τραγική κατάσταση. Κρυβόμουν από τα παιδιά στο σπίτι, δεν ήθελα να με δουν ότι κλαίω».

LifeStyleΞέσπασε σε λυγμούς η Αννίτα Μπραντ στο Πρωινό: “Επί δύο εβδομάδες ήμουν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Στο Καφέ της Χαράς έπαθα σηψαιμικό σοκ, κόντεψα να πεθάνω»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο. Γυρίζαμε μέσα στον καύσωνα και για...

Παιδί προκάλεσε φθορές σε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα παιδί προκάλεσε ζημιά σε πίνακα αξίας πολλών εκατομμυρίων...

Αλέκα Κανελλίδου: Επιστρέφει απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα...

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Τελευταία Νέα