Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
10.4 C
Serres

Χριστίνα Λαμπίρη σε Φαίη Σκορδά: «Ξεκίνησα μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ξέρω αν τον ξέρεις»

“Ζούσαμε πάρα πολύ σκληρό ανταγωνισμό, κάναμε ακρότητες, παίρναμε καλεσμένους μέσα από το πλατό, αλλάζαμε διευθύνσεις στα ταξί”.

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση είχαν στον «αέρα» του Buongiorno Χριστίνα Λαμπίρη και Φαίη Σκορδά. Οι δύο παρουσιάστριες, που στα τέλη της δεκαετίας του 2000 βρίσκονταν απέναντι στη μεσημεριανή ζώνη, μίλησαν για πρώτη φορά τετ-α-τετ σε μία γεμάτη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

«Από μικρή είχα την… πετριά της δημοσιογραφίας, από μια σταλιά παιδί. Ήταν οι καταστάσεις που με ώθησαν τελικά. Μου άνοιξε την πόρτα στην έντυπη δημοσιογραφία η νονά της κόρης μου, η Ιουλία Πιτσούλη. Η πρώτη μου επίσημη δουλειά ήταν στο περιοδικό Πάνθεον. Ξεκίνησα στην τηλεόραση ως δόκιμη στο New Channel. Εκεί ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, δεν ξέρω αν τον ξέρεις, ο Άκης Παυλόπουλος», περιέγραψε η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Στο περιοδικό έγραφα ό,τι είχε ανάγκη η αρχισυντάκτριά μου. Συνέντευξη, άρθρο, ρεπορτάζ. Για το «μπροστά» ντρεπόμουν πάρα πολύ. Όταν ήμουν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Θανάση Αθανασιάδη, έβγαινα από την αίθουσα σύνταξης στον «αέρα» με μεγάλο τρόμο κάθε φορά. Εκείνοι μου έλεγαν «βγαίνε να μας τα πεις» αλλά εγώ δυσκολευόμουν», αφηγείται στη συνέχεια.

«Δεν ακολούθησα την ομάδα από τον Tempo τότε στο Alter που ξεκινήσαμε. Δεν μου άρεσε που από το ένα βράδυ στο άλλο φύγαμε από τον ένα σταθμό στον άλλο. […] Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι τώρα τις εκπομπές και τα θέματα που κάναμε και λέω: πώς τα έκανα αυτά; Ζούσαμε πάρα πολύ σκληρό ανταγωνισμό, κάναμε ακρότητες, παίρναμε καλεσμένους μέσα από το πλατό, αλλάζαμε διευθύνσεις στα ταξί. Θα είχε μεγάλη πλάκα να γράψω ένα βιβλίο για την τηλεόραση», παραδέχεται η Χριστίνα Λαμπίρη.




Babis

πηγή zappit.gr

LifeStyleΧριστίνα Λαμπίρη σε Φαίη Σκορδά: «Ξεκίνησα μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρένια Λουιζίδου: «Στο Καφέ της Χαράς έπαθα σηψαιμικό σοκ, κόντεψα να πεθάνω»

«Κόλλησα ένα μικρόβιο. Γυρίζαμε μέσα στον καύσωνα και για...

Παιδί προκάλεσε φθορές σε πίνακα του Μαρκ Ρόθκο αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ

Ένα παιδί προκάλεσε ζημιά σε πίνακα αξίας πολλών εκατομμυρίων...

Αλέκα Κανελλίδου: Επιστρέφει απόψε σε μια μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, η μοναδική Αλέκα...

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Τελευταία Νέα