Ξύλο σε γάμο επειδή η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού!

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να μην αντιδρά καθόλου ψύχραιμα.

Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο. Οι συγγενείς της τότε επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.


Babis


Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.
Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά κεκλεισμένων ωστόσο των θυρών.

ΕλλάδαΞύλο σε γάμο επειδή η νύφη… πάτησε το πόδι του γαμπρού!

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Αυτοκινητιστής έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ – 4 νεκροί, ανάμεσά τους παιδιά

Αυτοκινητιστής έπεσε πάνω σε παιδικό σταθμό σε μικρή πόλη...

Τελευταία Νέα