Για τις 9/1/2023, προσδιορίστηκε η διεξαγωγή της δίκης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της και την ... Περισσότερα

Υπόθεση Πάτρας

Epiloges.tv

Epiloges.tv

Για τις 9/1/2023, προσδιορίστηκε η διεξαγωγή της δίκης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της και την απόπειρα δολοφονίας αυτής.

Advertisement
 

Η 34χρονη είχε παραπεμφθεί σε δίκη με αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικείου της Αθήνας.

Σε εξέλιξη είναι η ανάκριση για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της, της 3,5 ετών και της 6 μηνών, για τους οποίους επίσης κατηγορείται. Σημειώνεται, ότι προχθές ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στις 25/11.

Η κατηγορούμενη αρνείται κατηγορηματικά τόσο ότι σκότωσε το μεγαλύτερο παιδί της, χορηγώντας της θανατηφόρα δόση κεταμίνης, όσο και τα δυο μικρότερα παιδιά της με ασφυξία.

Η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε από τις φυλακές στις 25 Οκτωβρίου στο ανακριτικό γραφείο και έλαβε από την Ανακρίτρια προθεσμία για σήμερα. Η 34χρονη που αρνείται τις κατηγορίες είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή. Οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας κατέληξαν από εγκληματικές ενέργειες της μητέρας τους, η οποία αναμένει ήδη τον προσδιορισμό της δίκης της για την υπόθεση της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας που κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα με τον κ. Αλέξη Κούγια, συνήγορο της 34χρονης γυναίκας, όλη η ποινική υπόθεση που εκτυλίσσεται σε βάρος της εντολέως του, αποτελεί “μια άνευ προηγουμένου δικαστική πλάνη” που οφείλεται εν πολλοίς σε λάθος εκτιμήσεις ιατροδικαστών.

Advertisement
MEGA

Η υπεράσπιση της μητέρας έχει δηλώσει πως θα προσέλθει στην Ανάκριση αμφισβητώντας τα στοιχεία της έρευνας των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογρηά οι οποίοι, κατόπιν εντολής που έλαβαν από την Εισαγγελία, ερεύνησαν τους φακέλους των δύο παιδιών και συνέταξαν έκθεση σύμφωνα με την οποία οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας προκλήθηκαν από εξωγενείς παράγοντες και δεν αποδίδονται σε προϋπάρχοντα παθολογικά αίτια. Η πλευρά της κατηγορούμενης φαίνεται να έχει στην διάθεση της άλλες επιστημονικές θέσεις και εξηγήσεις για τα ζητήματα που θέτουν οι δικαστικές αρχές.

Πηγή ertnews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα- Έκτακτη διακοπή υδροδότησης

05/12/25 3:06 μμ

Έσπασε αγωγός ύδρευσης στη Μάνδρα- Έκτακτη διακοπή υδροδότησης

Έως αύριο το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν

05/12/25 3:00 μμ

Έως αύριο το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν

Στο τελωνείο Ευζώνων αγρότες από το νομό Κιλκίς - Αποφασίστηκε οκτάωρος αποκλεισμός έως τις 22.00

05/12/25 2:57 μμ

Στο τελωνείο Ευζώνων αγρότες από το νομό Κιλκίς – Αποφασίστηκε οκτάωρος αποκλεισμός έως τις 22.00

Σέρρες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός στον κόμβο Κερδυλλίων επί της Εγνατίας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

05/12/25 2:52 μμ

Σέρρες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός στον κόμβο Κερδυλλίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Δίκη για τον Σήφη Βαλυράκη: «Τον χτύπησαν, μετά τον έριξαν από το σκαφάκι του και τον άφησαν στην θάλασσα και έφυγαν»

05/12/25 2:46 μμ

Δίκη για τον Σήφη Βαλυράκη: «Τον χτύπησαν, μετά τον έριξαν από το σκαφάκι του και τον άφησαν στην θάλασσα και έφυγαν»

Για έξι ώρες τουλάχιστον έκλεισε το τελωνείο στον Προμαχώνα

05/12/25 1:09 μμ

Για έξι ώρες τουλάχιστον έκλεισε το τελωνείο στον Προμαχώνα

Έως αύριο το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν

05/12/25 1:04 μμ

Έως αύριο το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Σε ποιές περιοχές θα εκδηλωθούν

Κυρ. Μητσοτάκης: Μέρα με τη μέρα η Δικαιοσύνη στη χώρα μας αποκτά μεγαλύτερο κύρος και μέσα να υπηρετήσει τον ρόλο της

05/12/25 1:01 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Μέρα με τη μέρα η Δικαιοσύνη στη χώρα μας αποκτά μεγαλύτερο κύρος και μέσα να υπηρετήσει τον ρόλο της

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

05/12/25 12:56 μμ

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του

Παραμυθένια Χριστούγεννα στις Σέρρες – Έναρξη της Πολιτείας των Ευχών

05/12/25 12:31 μμ

Παραμυθένια Χριστούγεννα στις Σέρρες – Πότε ξεκινάει η Πολιτεία των Ευχών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδο Σιδηροκάστρου – Λιθοτόπου λόγω έργων

05/12/25 11:59 πμ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου – Λιθοτόπου λόγω έργων

Δραματική διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους στη Χίο

05/12/25 11:50 πμ

Δραματική διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους στη Χίο – video