Ζάκυνθος: Στην ΝΔ η μονοεδρική του νησιού- Βουλευτής ο Διονύσης Ακτύπης

350
Ζάκυνθος: Στην ΝΔ η μονοεδρική του νησιού- Βουλευτής ο Διονύσης Ακτύπης
Ζάκυνθος: Στην ΝΔ η μονοεδρική του νησιού- Βουλευτής ο Διονύσης Ακτύπης

Στην Περιφέρεια Ζακύνθου, με ενσωματωμένο το 100% των τμημάτων, η ΝΔ έλαβε 41,06% και είναι η νικήτρια της μονοεδρικής της Ζακύνθου. Βουλευτής εκλέχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο κ. Ακτύπης Διονύσιος με 6.177 ψήφους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έλαβε 20,79%, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 10,90%, το ΚΚΕ 10,77%, και η Ελληνική Λύση 2,53%.

«Πρόκειται για μία τεράστια νίκη που καταγράψαμε σαν παράταξη αλλά κι εγώ προσωπικά. Αυτό εκφράζει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου και είναι συγκινητικό. Νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, αν και ούτε και ο πιο αισιόδοξος δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως αυτή η νίκη θα ήταν τόσο μεγάλη», δήλωσε ο κ. Ακτύπης.

Στη συνέχεια τόνισε ότι «η μοναδική πρόταση διακυβέρνησης που υπήρξε ήταν αυτή της ΝΔ, γι’ αυτό και ήταν τόσο μεγάλη η νίκη μας. Εμείς είπαμε ποιο είναι το πρόγραμμά μας. Είπαμε πως ζητάμε αυτοδυναμία για να κυβερνήσουμε τον τόπο μας. Φέραμε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα, ενώ οι άλλοι έφεραν προγράμματα με ό,τι ήθελε να ακούσει ο καθένας για να χαϊδέψουν αυτιά και να πείσουν τους ψηφοφόρους για να τους υποκλέψουν τις ψήφους».


Στο τέλος ανέφερε ότι «η ΝΔ την οποία εμπιστεύτηκαν το 2019, εμπιστεύτηκαν και σήμερα γιατί υπήρξε ένας πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ό,τι υποσχέθηκε το υλοποίησε κάνοντας ακόμα περισσότερα πράγματα. Άρα ο λαός τον εμπιστεύεται και τον θέλει στο τιμόνι της χώρας».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ