13.7 C
Serres

1000 μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τα Παιδικά Χωριά SOS

Date:

Με νικητή τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου.

Περίπου 1000 μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 6-12 ετών από 25 σωματεία έλαβαν μέρος στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά, από την Παρασκευή 9 Ιουνίου έως την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Βαρδαξής» της Νέας Ερυθραίας.

Φέτος η διοργάνωση είχε έναν ξεχωριστό σκοπό καθώς αντί κόστους συμμετοχής, συγκεντρώθηκαν χρήματα σε έναν «φιλανθρωπικό κουμπαρά» για το σπουδαίο έργο που κάνουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας.

toyrnoya 1

«Η φιλοσοφία μου είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι μια Μεγάλη Γιορτή. Αυτό θέλω να μεταδώσουμε με τέτοιες ενέργειες και τέτοιου είδους event […] Επίσης χαίρομαι που με αυτό τον τρόπο προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και φέτος τα χρήματα θα δοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS» δήλωσε ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Τόνυ Αχαρονιάν.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Αλακιώτης, πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να συγχαρώ τους εκατοντάδες γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό το διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο του Πανερυθραϊκού με βασικό σκοπό το ευ αγωνίζεσθαι, το συναγωνίζεσθαι και όχι το ανταγωνίζεσθαι! Χωρίς διαιτητές, χωρίς νικητές και χαμένους γιατί στον αθλητισμό όλοι είναι νικητές.».






Ο τεχνικός διευθυντής του Πανερυθραϊκού κ. Γιάννης Δημητρίου δήλωσε: «Η διοργάνωση αυτού του τουρνουά έχει γιορτινό χαρακτήρα, διότι το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, μην ξεχνάτε ότι είναι παιχνίδι. Η προσφορά είναι από όλους μας και από το κάθε παιδί της κάθε ομάδας που συμμετείχε ξεχωριστά».

toyrnoya3

Οι παιδικές ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετείχαν: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΠΣ, ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, COERVER, ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΩΡΩΠΟΣ, ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, JUVENTUS, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ, ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ, ΟΣΦΠ ΒΟΥΛΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΟΣΦΠ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ, MAROYSSI CITY, ΘΗΣΕΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ελλάδα1000 μικροί ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για τα Παιδικά Χωριά...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νέες ταυτότητες: Πότε τελειώνει η διορία και τα πρόστιμα

Υποχρεωμένοι να βγάλουμε νέες ταυτότητες είμαστε όλοι οι Έλληνες,...

Βραυρώνα: Ζωντανό γεννήθηκε το βρέφος που πέταξε ο πατέρας στα σκουπίδια

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή - Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο «Ρουμάνος»

Του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη...

Δράμα: Πώς μια χούφτα σπόροι του Πελίτι στήριξαν τις φτωχογειτονιές της Αργεντινής

Μπορεί μια χούφτα σπόροι από τη γη του Πελίτι,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα