16.5 C
Serres

Σέρρες: Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και απαίτησης απεμπλοκής της Ελλάδας από τα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Date:

Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί συγκλονισμένος τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του κράτους-δολοφόνου Ισραήλ στον Παλαιστινιακό λαό. Οι εικόνες των νεκρών παιδιών στα συντρίμμια των επιθέσεων στη Ράφα είναι προϊόν της στήριξης του κράτους-δολοφόνου από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το Ισραήλ κλιμακώνει τη γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων με την επίθεση στο πέρασμα της Ράφα, επιχειρώντας παράλληλα τον «στραγγαλισμό» της βοήθειας προς τους σχεδόν 1,4 εκατ. εκτοπισμένους Παλαιστίνιους, που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή, για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς, με όλους πλέον να αναγνωρίζουν ολοκληρωτική ανθρωπιστική καταστροφή.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, των κομμάτων που στήριξαν την εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που στηρίζουν το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, χαρακτηρίζοντας εδώ και μήνες ως «αυτοάμυνα» την εξόφθαλμη γενοκτονία των Παλαιστινίων, που ματώνουν τον ελληνικό λαό για να δίνουν μισό εκατομμύριο την ημέρα για να πλέει η φρεγάτα “Ύδρα” στη Ερυθρά Θάλασσα, δεν ξεπλένονται. Έχουν βάλει την σφραγίδα τους σε αυτή την φρίκη!

Σέρρες: Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και απαίτησης απεμπλοκής της Ελλάδας από τα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Σέρρες: Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και απαίτησης απεμπλοκής της Ελλάδας από τα δολοφονικά σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Σε όλη τη γη οι λαοί υψώνουν το ανάστημα τους στις βαρβαρότητες του κράτους-δολοφόνου, στην προκλητική και εξίσου συνένοχη υποστήριξη του από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Τα συνθήματα «να σταματήσει η γενοκτονία», «να πάψει η διεθνής στήριξη στο έγκλημα», «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», η απαίτηση για τερματισμό της κατοχής, για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967, για την επιστροφή των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους και την απελευθέρωση των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων κατακλύζουν τους δρόμους, τα γήπεδα και τις γειτονιές του κόσμου. 

Από τα πανεπιστήμια της Αμερικής και τους φοιτητές που δε λυγίζουν απέναντι στην βάρβαρη καταστολή της δήθεν προοδευτικής κυβέρνησης Μπάιντεν μέχρι τη Γαλλία και πολλές ακόμα χώρες της Ευρώπης, οι φοιτητές στέκονται στη σωστή πλευρά της ιστορίας και απαιτούν να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία που Παλαιστινιακού λαού, οποιαδήποτε συνεργασία των πανεπιστημίων τους με το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους, γινόμαστε ένας ακόμα κρίκος στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που όλο και δυναμώνει! 

Απέναντι στους πολέμους που για τα κέρδη σκορπούν θάνατο καθένας έχει ευθύνη να μη σιωπά! 

Αν θέλεις να λέγεται άνθρωπος, πρέπει να βγεις στο δρόμο, να φωνάξεις! – Απαιτούμε ΤΩΡΑ:

• Να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

• Να αποχωρήσουν τα Ισραηλινά στρατεύματα από τη Λωρίδα της Γάζας.

• Να αναγνωριστεί ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.


• Η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.

• Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο. Να γυρίσει πίσω η Φρεγάτα Ύδρα. 

Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών

Επιτροπή Ειρήνης Ν. Σερρών (ΕΕΔΥΕ)

Κίνηση Πολιτών «Γη και Ελευθερία»

Πολιτιστικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αχλαδοχωρίου “ο Κρουσοβίτης”

Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων Ν. Σερρών

Σύνδεσμος Φιλάθλων “Πανσερραϊκός Che Guevara Club”

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Ν. Σερρών

Σωματείο Εργαζομένων Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών 

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Σερρών

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Σερρών

ΣέρρεςΣέρρες: Συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και απαίτησης απεμπλοκής της Ελλάδας από...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δείτε φωτογραφίες: Πελαργός βαμμένος μπλε βρέθηκε στη λίμνη Κερκίνη- video

Έναν πελαργό μπλε εντόπισε ο Κώστας Παπαδόπουλος στη λίμνη...

Σέρρες: Εθελοντική δράση “WORLD CAFÉ” – Διάλογοι χωρίς Σύνορα

Θα ήθελες να γίνεις μέρος μιας δράσης που στηρίζει...

Σέρρες: Αγανακτισμένοι οι πολίτες με την ακρίβεια- Τι λένε video

Έξι στους δέκα πολίτες (61%) δηλώνουν πως «μόλις τα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα