Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης ... Περισσότερα

Επιμελητήριο Σερρών: «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022- Σας ευχαριστούμε!!!

Epiloges Press

Epiloges Press

Η SEREXPO 2022 ανήκει πλέον στην ιστορία και εμείς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίξατε το μεγαλεπήβολο εγχείρημα. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης , είμαστε ευτυχείς που ένα μεγάλο «στοίχημα» κερδήθηκε.  

Advertisement
 

Για πέντε ημέρες η «καρδιά» της επιχειρηματικότητας «χτύπησε» στον υψηλών προδιαγραφών χώρο του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ». 100 και πλέον εκθέτες εμπιστεύτηκαν και φέτος το Επιμελητήριο και λάμπρυναν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους τη SEREXPO 2022. Έχοντας μία εξαιρετική παρουσία ,μέσα από τα πλήρως οργανωμένα περιπτερά τους, ανέδειξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου της SEREXPO, που είναι η εξωστρέφεια, η προβολή των πλεονεκτημάτων του τόπου μας και η ουσιαστική ενίσχυση του επιχειρείν. 

Επιμελητήριο Σερρών: «Κέρδισε το στοίχημα» η SEREXPO 2022- Σας ευχαριστούμε!!!

Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός εγκαινιάστηκε με φαντασμαγορικό τρόπο, παρουσία εκπροσώπων της κεντρικής διοίκησης , τοπικών αρχών και θεσμικών φορέων. Ο ουρανός του Επιχειρηματικού Κέντρου φωτίστηκε με δεκάδες πυροτεχνήματα, την ώρα που ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς κήρυσσε και επισήμως την έναρξη της SEREXPO 2022. 

Κάθε μέρα στη SEREXPO ήταν μια μεγάλη γιορτή του «επιχειρείν» ,διανθισμένη με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που προσέλκυσαν χιλιάδες κόσμου. 

Φιλοξενήθηκαν εκδηλώσεις υψηλού κύρους με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως το 2ο AGROSERRES FORUM που διεξήχθη με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά καθώς και η εκδήλωση για τα έργα υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, όπου έγινε μια εφ ‘ όλης της ύλης συζήτηση μεταξύ  του Υπουργού Κώστα Καραμανλή , του Προέδρου του Επιμελητηρίου Θανάση Μαλλιαρά, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του Δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη, παρουσία βουλευτών , εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου. Επιπρόσθετα, οι B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών επιχειρήσεων είχαν μεγάλη συμμετοχή και οδήγησαν σε σημαντικές συνεργασίες.  Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εκδήλωση ήταν και  η ημερίδα σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. 

Περίπου 3000 μαθητές από σχολεία του Νομού πέρασαν την πύλη του Επιχειρηματικού Κέντρου, ενώ κορυφαίες εκδηλώσεις γαστρονομίας , με την πολύτιμη συνδρομή του Σωματείου Κρεοπωλών Ν.Σερρών,  όπως το Φεστιβάλ Γαστρονομίας με  Πολιτιστικούς Συλλόγους του Νομού, το Street Food Festival, η εκδήλωση «Τρώμε και πίνουμε Σερραϊκά» αλλά και το Junior Master Chef,  κέρδισαν τις εντυπώσεις. 

Από τη SEREXPO δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Πολιτισμός. Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στην εκδήλωση «Χορεύουμε Παραδοσιακά», θυμίζοντάς μας τη σπουδαιότητα της Παράδοσης, ενώ μικροί μαθητές των Σχολών Χορού μας κάλεσαν να χορέψουμε σε πιο σύγχρονους ρυθμούς, σε αντίστοιχη χορευτική εκδήλωση. Η « Αιολική Οκτάβα» του Ωδείου Βασίλη Ταπέ και οι Stendor Band καταχειροκροτήθηκαν, ανεβαίνοντας στη σκηνή της SEREXPO ως support συγκροτήματα, ενώ οι φιλαρμονικές μπάντες  Σερρών και Ροδολίβους εντυπωσίασαν με την άρτια εμφάνισή τους. 

Eπίσης , Το Hair Fashion Show προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Μία εκδήλωση με όλες τις νέες τάσεις στα μαλλιά, πολλή  μόδα και λάμψη ,που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το  Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών και σερραϊκές επιχειρήσεις. 

Advertisement
ΔΕΗ

Αναπόσπαστο κομμάτι της SEREXPO αποτελεί όμως και ο αθλητισμός. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ στο τουρνουά Street Basketball , να παρακολουθήσουν παραδοσιακή πάλη και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα νέα αθλήματα Hado και Teqball. Φυσικά τα παραμύθια από το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών με αφηγήτριες τις ηθοποιούς Βασιλική Δαλίσκα και Ζαχαρούλα Λαδοπούλου συντρόφευαν κάθε μέρα τους μικρούς φίλους της SEREXPO , οι οποίοι διασκέδασαν επίσης με την ψυχή τους στο λούνα παρκ αλλά και στο πρωτότυπο φεστιβάλ χρωμάτων. 

Επιστέγασμα κάθε ημέρας αποτελούσαν οι μεγάλες βραδινές συναυλίες στις οποίες φέτος προσέφεραν μοναδικά μουσικά ταξίδια οι Δημήτρης Μπάσης, Ρένα Μόρφη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Λιανός , Γιάννης Βαρδής και φυσικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, που έκλεισε με θεαματικό τρόπο τη SEREXPO 2022! 

Eυχαριστούμε θερμά  την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών για τη συνδιοργάνωση, όλους τους συμμετέχοντες εκθέτες που αποτέλεσαν την «ψυχή» της SEREXPO 2022, τα Υπουργεία Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υποδομών και Μεταφορών, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος , τους χορηγούς και τους χορηγούς επικοινωνίας , την Aστυνομική Διεύθυνση Σερρών, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών, το ΕΚΑΒ Σερρών , τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Σερρών , όλους τους φορείς , τα σωματεία και τους συλλόγους που μας υποστήριξαν στην μεγάλη προσπάθεια. Επίσης, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου που ήταν φέτος η τιμώμενη Περιφέρεια. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς , τους χιλιάδες επισκέπτες της SEREXPO 2022 ,που την καταστήσατε πιο επιτυχημένη και μεγαλειώδη από ποτέ. Πάμε ολοταχώς για τη SEREXPO 2023!

Σας ευχαριστούμε!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

04/12/25 3:16 μμ

Ο «Αστερόκοσμος» «ξαναγεννιέται»: Από 11 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπη

04/12/25 3:13 μμ

Γίνε Άη Βασίλης για ένα παιδί: Ο Δήμος Σερρών και ο ΣΦΕΕΠΑΣ μοιράζουν χαμόγελα αγάπης

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

04/12/25 3:09 μμ

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιούμε την κοινωφελή περιουσία, σπάμε τις αλυσίδες της αδράνειας και θέτουμε τη χώρα σε κίνηση»

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας

04/12/25 3:04 μμ

Σέρρες: Έκλεισε το τελωνείο του Προμαχώνα – Επιτρέπεται η διέλευση σε Ι.Χ., λεωφορεία και ασθενοφόρα

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

04/12/25 2:53 μμ

Google: Τι αναζήτησαν το 2025 οι Έλληνες

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ - Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

04/12/25 12:54 μμ

Κοζάνη: Τροχαίο με λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ – Έπαθε ανακοπή ο οδηγός

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες - Red Code σε 9 περιφέρειες

04/12/25 12:29 μμ

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Red Code σε 9 περιφέρειες

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

04/12/25 12:23 μμ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωτογενής τομέας σε ασφυξία – Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

04/12/25 12:20 μμ

Aποζημιώσεις για ευλογιά: Επιπλέον 48 εκ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για απώλεια εισοδήματος – Δύο εκατ. ευρώ και στις Περιφέρειες

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Σερρών

04/12/25 12:15 μμ

Τ. Χατζηβασιλείου: Δύο νέες θέσεις γιατρών Ουρολόγων στο Νοσοκομείο Σερρών

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας

04/12/25 11:08 πμ

Ν. Μεντή για τον σύντροφο της: Η ασθένεια του, τα χωριστά σπίτια και η διαφορά ηλικίας

ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών: Νέο πρόγραμμα δωρεάν υπηρεσιών - Κατ’ οίκον φροντίδα

04/12/25 11:02 πμ

ΣΟΦΨΥ Ν. Σερρών: Νέο πρόγραμμα ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΩ δωρεάν υπηρεσιών – Κατ’ οίκον φροντίδα