10 οικονομικά δώρα για όσους λατρεύουν την πολυτέλεια!
Σας προτείνουμε δώρα για εκείνους που τους αρέσει να τους καλομαθαίνουν!
Σίγουρα προσφέρετε άπλετη αγάπη και δώρα στους δικούς σας όλο το χρόνο αλλά τα Χριστούγεννα σας δίνουν μια ακόμη (καλύτερη) αφορμή για να το κάνετε! Και αν νομίζατε ότι έχετε εξαντλήσει όλες τις πιθανές επιλογές για δώρα, εμείς σας δίνουμε την λύση—ειδικά αν στα αγαπημένα σας πρόσωπα αρέσει η καλοπέραση.
Και αν μια μέρα σε ένα σπα ή ένα διήμερο σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο είναι εκτός του προϋπολογισμού σας, εμείς σας προτείνουμε δώρα που ανταποκρίνονται στις (ει)δικές σας περιστάσεις! Τα παρακάτω δώρα άλλωστε δε θα αδειάσουν το πορτοφόλι σας αλλά θα χαρίσουν χαμόγελα στους αγαπημένους σας.
Για εκείνους που θεωρούν πολυτέλεια το πρωινό στο κρεβάτι αυτό ο μοντέρνος δίσκος με πτυσσόμενα πόδια είναι δώρο… αυτονόητο!
Για τους λάτρεις του τσαγιού και του καφέ, αυτός ο βραστήρας πέρα από χρήσιμο αξεσουάρ, θα αποτελέσει κόσμημα για την κουζίνα σας!
Ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα, αυτό το υπόστρωμα χαρίζει άνεση και ζεστασιά σε όσους θέλουν να κάνουν άνετα «Ζζζζζ».
Το άλλο σας μισό αγαπάει το κρασί; Τα κομψά ποτήρια κρασιού θα απογειώσουν τις ρομαντικές βραδιές σας στο σπίτι!
Μια faux γούνινη κουβέρτα θα μαγέψει κάθε λάτρη της πολυτέλειας και θα σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία χουχουλιάσματος στον καναπέ.
Ένα στιλάτο σετ για καφέ και τσάι θα θυμίζει στους λάτρεις της καλοπέρασης ότι βρίσκονται σε πολυτελές ξενοδοχείο!
Αυτά τα ασύρματα αδιάβροχα ηχεία για να ακούτε μουσική χωρίς περιορισμούς… ακόμα και στο μπάνιο!
Αυτοί που λατρεύουν τα εκλεπτυσμένα κοκτέιλ, θα ενθουσιαστούν με αυτές τις θήκες πάγου σε σχήμα κύβου
Το άλλο σας μισό αγαπάει την πολυτέλεια όσο τα καλλυντικά; Τότε σίγουρα θα αγαπήσει τις όμορφες θήκες καλλυντικών με καθρέφτη!
Αυτές οι πετσέτες μπάνιου από οργανικό βαμβάκι είναι σούπερ απαλές και ιδανικές για εκείνους που τους αρέσει να χαλαρώνουν με τις ώρες στο… μπάνιο!