Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για ... Περισσότερα

Στέφανος Κασσελάκης: Ζήτησε τηλεφωνικά συγγνώμη από τη Συρεγγέλα - Υποκριτική η στάση του λέει η ΝΔ

Epiloges Press

Epiloges Press

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, είχε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία να σημειώνουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά, τις ύβρεις και το υποτιμητικό ύφος του Παύλου Πολάκη.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η συγγνώμη του Στέφανου Κασσελάκη είναι «υποκριτική» δεδομένου ότι είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα η ανάρτηση Πολάκη στην οποία επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

«Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει τον συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του» κατέληγαν οι πηγές της ΝΔ για το τηλεφώνημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς την Μαρία Συρεγγέλα.+

Όλη η ανάρτηση Πολάκη

«Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ. Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που -δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ -μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους! ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!

Συρεγγέλα: Ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας του ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά της η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα σε δήλωσή της καλεί «τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”» προσθέτοντας ότι «δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια».

Η δήλωση της γραμματέως της ΝΔ

«Χθες βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκης μου επιτέθηκε και αφού πρώτα ζήτησε να “πάω να κάνω καμιά δουλειά”, στη συνέχεια με το γνωστό τραμπούκικο ύφος του, μου είπε “να το βουλώσω”!

Προφανώς και δεν περιμένω από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τη συμπεριφορά του κ. Πολάκη ή να επιδείξει την δήθεν κοινωνική του ευαισθησία, διαγράφοντάς τον. Είναι ξεκάθαρο άλλωστε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξαρτήτως ηγεσίας, ο “πολακισμός” αποτελεί την επίσημη έκφραση της αθλιότητας με την οποία καλύπτουν την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Όμως, στο όνομα όλων των γυναικών που δέχονται ή άκουσαν αντίστοιχες ύβρεις, καλώ τις συναδέλφισσές μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καθώς και τους τομείς Δικαιωμάτων και Ισότητας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και όλων των κομμάτων να πάρουν καθαρά θέση και να υψώσουμε μαζί τη φωνή μας απέναντι στο “βούλωστο”.

Οι ύβρεις, ο μισογυνισμός και οι τοξικές επιθέσεις δεν έχουν θέση όχι μόνο στη Βουλή ή στην πολιτική “αρένα”, αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Πάντως, ας μην ξεχνούν και ο κ. Πολάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στη Νέα Δημοκρατία ποτέ δεν φοβηθήκαμε, ούτε πρόκειται να φοβηθούμε θρασύδειλους πολιτικούς τραμπούκους».

Advertisement
Babis

ΣΥΡΙΖΑ: O Κασσελάκης ζήτησε συγγνώμη από τηΣυρεγγέλα, να κάνει το ίδιο ο Μητσοτάκης για τις δηλώσεις Κυριαζίδη

Την επικοινωνία που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με την γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα επιβεβαίωσαν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για μια ιδιωτική συνομιλία 10 λεπτών.

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγγνώμη από τη γραμματέα της ΝΔ για όλα όσα συνέβησαν σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Όπως σημειώνουν «η γραμματέας της ΝΔ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για το τηλεφώνημα και τη στάση του, ενώ ο κ. Κασσελάκης της ζήτησε με τον θεσμικό της ρόλο να υπενθυμίσει στον κ. Μητσοτάκη πως ακόμη αναμένει και ο ίδιος μια συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας, Δημήτρη Κυριαζίδη και το ομοφοβικό παραλήρημα εναντίον του από τον Απρίλιο. Όταν δε γνώριζε αν έπρεπε να βάλει το άρθρο «ο» ή «η» πριν από το όνομα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης τότε είχε σιωπήσει επιδεικτικά σε πολλαπλάσιας έντασης επίθεση».

Πηγές τις Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι «η κυρία Συρεγγέλα σημείωσε όμως πως είναι διαφορετικό όταν αφορά ένα στέλεχος πρώτης γραμμής και διαφορετικό όταν πρόκειται για έναν βουλευτή από την περιφέρεια, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά πως δεν γίνεται να διαχωρίζονται οι βουλευτές και την κυρία Συρεγγέλα να δεσμεύεται πως θα μεταφέρει στο κ. Μητσοτάκη το δίκαιο αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».

«Με έκπληξη ο κ. Κασσελάκης είδε αποσπασματικές διαρροές από την ιδιωτική συνομιλία τους», αναφέρουν από την Κουμουνδούρου και συνεχίζουν λέγοντας «μάλιστα η κ. Συρεγγέλα γνωρίζει πως η ανάρτηση του κ. Πολάκη έγινε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Αναμένουμε οι επόμενες «πηγές» της ΝΔ να αφορούν την καθυστερημένη συγγνώμη του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης». ‎

«Συγγνώμη βέβαια οφείλει να ζητήσει και ο Υπουργός Υγείας, Αδ. Γεωργιάδης, τόσο για τη χθεσινή απόπειρα να αποκλείσει τους ανασφάλιστους από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές, όσο και για τα ψέματα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εγκαινιάστηκε από τη Λ. Μενδώνη το Ηχογραφικό Κέντρο και Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας στο ΜΜΘ

10/03/26 10:54 μμ

Εγκαινιάστηκε από τη Λ. Μενδώνη το Ηχογραφικό Κέντρο και Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας στο ΜΜΘ

Η ΡΑΑΕΥ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με Ημερίδα για την Ισότητα

10/03/26 10:29 μμ

Η ΡΑΑΕΥ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με Ημερίδα για την Ισότητα

Μεγάλη συζήτηση για τις αναβολές των αγώνων της Μπόντο/Γκλιμτ λόγω Champions League

10/03/26 10:27 μμ

Μεγάλη συζήτηση για τις αναβολές των αγώνων της Μπόντο/Γκλιμτ λόγω Champions League

ΟΠΕΚΕΠΕ-Ζ.Κωνσταντοπούλου: Σκάει στα μούτρα της κυβέρνησης το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο

10/03/26 10:26 μμ

ΟΠΕΚΕΠΕ – Ζ.Κωνσταντοπούλου: Σκάει στα μούτρα της κυβέρνησης το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο

Γεννήθηκαν οι πρώτοι μαυρογύπες σε τεχνητές φωλιές στο δάσος της Δαδιάς

10/03/26 10:02 μμ

Γεννήθηκαν οι πρώτοι μαυρογύπες σε τεχνητές φωλιές στο δάσος της Δαδιάς

Κ. Χατζηδάκης: Αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αισχροκέρδεια - Οι Κύπριοι είναι αδέλφια μας και κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον

10/03/26 9:55 μμ

Κ. Χατζηδάκης: Αυτήν την εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αισχροκέρδεια

Επιστήμονες ανακάλυψαν το μυστικό που κάνει τις τηγανητές πατάτες και τραγανές και πιο υγιεινές

10/03/26 9:54 μμ

Επιστήμονες ανακάλυψαν το μυστικό που κάνει τις τηγανητές πατάτες και τραγανές και πιο υγιεινές

Forbes: Οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα για το 2026

10/03/26 9:33 μμ

Forbes: Οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα για το 2026

Η ιστορική ελληνόφωνη εφημερίδα της Αυστραλίας «Ελληνικός Κήρυκας» συμπληρώνει 100 χρόνια

10/03/26 9:35 μμ

Η ιστορική ελληνόφωνη εφημερίδα της Αυστραλίας «Ελληνικός Κήρυκας» συμπληρώνει 100 χρόνια

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο μεταξύ των πρώτων βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

10/03/26 9:26 μμ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ των πρώτων βραβευθέντων του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας

Βρετανία: Οι βουλευτές απέρριψαν την απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά κάτω των 16

10/03/26 9:25 μμ

Οι Βρετανοί βουλευτές απέρριψαν την απαγόρευση των social media για τα παιδιά κάτω των 16 ετών

Η ΔΥΠΑ σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό δίκτυο απασχόλησης

10/03/26 9:20 μμ

Η ΔΥΠΑ σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό δίκτυο απασχόλησης