Συνέβη και αυτό στις Σέρρες. Συμπολίτης μας εκτελούσε εργασίες στο διαμέρισμα του ( πιθανότατα λόγω βλάβης) χωρίς να λάβει όμως τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με αποτέλεσμα κομμάτια τσιμέντου να αποκολληθούν από τον εξωτερικό χώρο του μπαλκονιού και να πέσουν από τον 5ο όροφο της οικοδομής στο πεζοδρόμιο!!
Το αποτέλεσμα ήταν τα αποκολλημένα τμήματα να καταλήξουν “ευτυχώς” στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και όχι πάνω του ιδιοκτήτη του οχήματος την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητο του.
Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία. Στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο παθών, φαίνεται ξεκάθαρα πως το τσιμεντένιο κομμάτι κατά την διάρκεια της ελεύθερης πτώσης του, ήταν ικανό να προκαλέσει σοβαρότατο τραυματισμό αν “κατέληγε” στο κεφάλι κάποιου περαστικού. Σημειωτέο ότι πρόκειται για οικοδομή σε κεντρικό σημείο της πόλης με μεγάλη επισκεψιμότητα.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης
ρεπορτάζ Αφροδίτη Σπυρίδων