Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Εμμανουήλ Παππά στην “SEREXPO 2025” που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2025, στο Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ».
Ο Δήμος Εμμανουήλ Παππά συμμετείχε με ένα σύγχρονο περίπτερο, όπου προβλήθηκαν προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων, τα έργα υποδομής και τα σημεία που αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου. Παράλληλα ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για καινοτόμα προγράμματα που υλοποιούνται από τον Δήμο όπως και για τις εκδηλώσεις – θεσμούς που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο. Στο επίκεντρο ήταν ο Αρχιστράτηγος των Μακεδονικών Δυνάμεων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Ήρωας Εμμανουήλ Παπάς.
Το περίπτερο του Δήμου Εμμανουήλ Παππά επισκέφτηκαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος, η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Ελένη Σώκου, ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σάκης Αρναούτογου, βουλευτές των Σερρών, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ, δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών και πλήθος επισκεπτών που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τοπικά προϊόντα του Δήμου.