Με απόλυτη επιτυχία και με τη μαζική συμμετοχή των πολιτών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η φετινή καρναβαλική παρέλαση που διοργάνωσαν ο Δήμος Σερρών και ο Σύλλογος «Γιορτή Τέχνης Σερρών», στον πεζόδρομο της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή, στις Σέρρες.
Η πόλη γέμισε χρώμα, μουσική, φαντασία και χαμόγελα, με εκατοντάδες καρναβαλιστές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.



Η εντυπωσιακή έναρξη έγινε με τον Καρνάβαλο, σηματοδοτώντας την έναρξη της μεγάλης γιορτής.
Ακολούθησαν τα γκρουπ:
Ελεύθερες και ωραίες
Τυμπανιστές Parakroustes και Fasarioso
Επιχείρηση «Μαντρί» – 3ο Δημοτικό
Χαμογελοσκορπιστές χωρίς σύνορα – Β/Ν Σταθμός ΔΥΠΑ
Κετελαπόγκες – Γιορτή Τέχνης
ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜ€ΝΟΙ – Serrealismos
Οι καουμπόλεεεε – 23ο Δημοτικό
Ξεκαθαρίστρες – Γιορτή Τέχνης
Υποσχεθούληδες – Γιορτή Τέχνης
Τυμπανιστές Parakroustes και Fasarioso
Μικρά emoji, μεγάλη τρέλα! – 19ο Δημοτικό
Ρουά ματ και ατέλειωτο γέλιο! – 4ο Δημοτικό
Φωτοβλακαϊκά – Γιορτή Τέχνης
Παλέτες ζωγραφικής – Movement Dance Center
Κηρομπελάδες – ΚΔΑΠΜΕΑ «Στηρίζω»
Φραπεκεπέδες και Χασάπηδες – Γιορτή Τέχνης



Ιδιαίτερη δυναμική έδωσαν στην παρέλαση οι τυμπανιστές “Parakroustes” και “Fasarioso”, ξεσηκώνοντας το κοινό με τους ρυθμούς τους και ενισχύοντας το εορταστικό κλίμα.
Την παρουσίαση της καρναβαλικής παρέλασης ανέλαβαν με ζωντάνια και κέφι η Όλγα Σμάγαδου και ο Χάρης Μυτιληνός.
Ο Δήμος Σερρών και ο Σύλλογος «Γιορτή Τέχνης Σερρών» ευχαριστούν θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, τους διοργανωτές, καθώς και τις Σερραίες και τους Σερραίους που με την παρουσία και τη στήριξή τους αγκάλιασαν τη φετινή διοργάνωση.
Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαιώνει ότι το καρναβάλι αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη των Σερρών, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα, τη συνεργασία και τη ζωντάνια της τοπικής κοινωνίας.
















