Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν το δήμο Σερρών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο γυναίκες ηλικίας 54 και 56 ετών, για πλαστογραφία και απόπειρα απάτης.

Ειδικότερα Οι προαναφερόμενες αποπειράθηκαν από κοινού να εξαπατήσουν τον Δήμο Σερρών προσκομίζοντας πλαστό έγγραφο με σκοπό να πετύχουν την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης για ανασφάλιστα και έμμεσα ασφαλισμένα άτομα με βαριές αναπηρίες που αφορούσε την 56χρονη.

Ωστόσο, η πλαστότητα του εγγράφου έγινε αντιληπτή από την Προϊσταμένη της αρμόδιας Διεύθυνσης του Δήμου Σερρών και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο γυναίκες θα αποκόμιζαν παράνομα το χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ.

Babis



Το προαναφερόμενο πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΕλλάδαΠροσπάθησαν να εξαπατήσουν το δήμο Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Σπάτα: Το ντοκουμέντο που φέρνει την ανατροπή στο τραγικό τέλος της ζωής του 19χρονου Νικόλα

Ήταν Ιούλιος του 2022 όταν είχε βρεθεί δεμένος πισθάγκωνα,...

Τελευταία Νέα