24.3 C
Serres

Αποζημιώνονται 732 δικαιούχοι αγρότες για την ηρτημένη εσοδεία 2013

Date:

Μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Θεόφιλου Λεονταρίδη προς την Ειδική Γραμματεία Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών και την ολοκλήρωση όλων των αναγκαίων ενεργειών και ελέγχων από τους υπαλλήλους των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπoυργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπεγράφη η απόφαση για τις αποζημιώσεις ηρτημένης εσοδείας έτους 2013, του έργου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός και βελτίωση της άρδευσης του 2ου αρδευτικού δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόφιλος Λεονταρίδης δήλωσε τα εξής: Αποζημιώνονται 732 δικαιούχοι αγρότες για την ηρτημένη εσοδεία 2013, από την κατασκευή του έργου «Ανακαίνιση – εκσυγχρονισμός και βελτίωση της άρδευσης του 2ου αρδευτικού δικτύου πεδιάδας Σερρών – Τμήμα Ζώνης Αδελφικού», στις περιοχές Σκουτάρεως, Κάτω Καμήλας, Αδελφικού, Βαμβακούσας και Κουβουκλίου.

Τις επόμενες ημέρες, εντός του Ιουνίου, θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς 732 δικαιούχων αγροτών, ποσά συνολικού ύψους 251.649,33 ευρώ, στις κάτωθι περιοχές του Ν. Σερρών:

Σκουτάρεως: 275 δικαιούχοι,

Κάτω Καμήλας: 258 δικαιούχοι,








Αδελφικού: 64 δικαιούχοι,

Βαμβακούσας: 31 δικαιούχοι, και

Κουβουκλίου: 104 δικαιούχοι.

 

Σε συνέχεια της δήλωσής του ο κ. Λεονταρίδης υπογράμμισε: «Συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αξιοποιώντας όλους τους υπάρχοντες πόρους, με μοναδικό γνώμονα την αποτελεσματική στήριξη των παραγωγών μας».

ΕλλάδαΑποζημιώνονται 732 δικαιούχοι αγρότες για την ηρτημένη εσοδεία 2013

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα