36.5 C
Serres

Αγανακτισμένοι οι Σερραίοι πατατοπαραγωγοί με τον Γ. Γιακουμάτο

Date:

Αγανακτισμένοι δηλώνουν στο φακό της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ οι Σερραίοι πατατοπαραγωγοί και συγκεκριμένα οι παραγωγοί πατάτας από Βροντού και Ορεινή από την εγκύκλιο του Υφυπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου. Η απόφαση του κυρίου Γιακουμάτου έκανε πυρ και μανία τους Σερραίους αγρότες αφού αναφέρει πως οι παραγωγοί του Νευροκοπίου θα μπορούν να διαθέτουν πατάτες σε όλη την επικράτεια αλλά και στις κλειστές αγορές. 

Την ίδια στιγμή οι παραγωγοί των Σερρών  ζητούν από την πλευρά τους οι βουλευτές της Π.Ε. Σερρών να πιέσουν για να υπάρξει διάθεση της Σερραϊκής πατάτας στην επικράτεια. 

“Μας έχει ρίξει ο Υφυπουργός” υποστήριξαν με δηλώσεις οι Σερραίοι πατατοπαραγωγοί, την ίδια ώρα αναφέρουν ότι η φετινή σοδεία τους θα είναι μειωμένη κατά πολύ σε σχέση με πέρσι.








Για το παραπάνω θέμα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ αναφέρθηκε ο Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης λέγοντας πως είναι μία θετική εξέλιξη για τους παραγωγούς του Νευροκοπίου. Ο Σερραίος παραγωγός Δημήτρης Μιχτσόχλου συνεχάρη τον Βουλευτή Δράμας και κάλεσε τους Σερραίους βουλευτές να “τρέξουν” προκειμένου να μπορέσουν και οι παραγωγοί των Σερρών και προωθήσουν την παραγωγή τους σε όλη την επικράτεια.

ΕλλάδαΑγανακτισμένοι οι Σερραίοι πατατοπαραγωγοί με τον Γ. Γιακουμάτο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα