33.7 C
Serres

Πλήρως ελεγχόμενη η κατάσταση στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Σερρών

Date:

Αυτοψία στο σημείο όπου έχει διαπιστωθεί ρήγμα στο ανάχωμα του Πεθελινού θα πραγματοποιήσουν σήμερα μεγάλες τεχνικές εταιρίες με τις οποίες ήρθε σε επαφή ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

Από τον επιτόπιο έλεγχο των εταιριών θα διαπιστωθεί αν υπάρχει η δυνατότητα κάποια από αυτές να αναλάβει την αποκατάσταση των προσβάσεων και του ρήγματος στο σπασμένο ανάχωμα, έτσι ώστε να κατατεθεί τελικά σχετική προσφορά και να αρχίσουν οι εργασίες.  

«Η κατάσταση στην περιοχή είναι πλήρως ελεγχόμενη. Κλιμάκια των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων, Αγροτικής Οικονομίας και Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Σερρών εξακολουθούν να βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές και να ελέγχουν απολύτως την εξέλιξη των φαινομένων μετά και την αύξηση της παροχής νερού από τη λίμνη Κερκίνη με το σταδιακό άνοιγμα των θυροφραγμάτων.

Βρισκόμαστε επίσης σε συνεχή συνεργασία με τον στρατό και την πυροσβεστική που παραμένουν στο σημείο, καθώς και με όλους τους δήμους και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που πιθανόν να προκύψει» δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.   








ΕλλάδαΠλήρως ελεγχόμενη η κατάσταση στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα