33.7 C
Serres

Ο Δημήτρης Γιαννακίδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Date:

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γιαννακίδης, έμπειρο ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας, μετά από πρόταση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη και του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.

Σε κοινή τους δήλωση, οι κ.κ. Λαφαζάνης και Αποστόλου ανέφεραν πως στο πλαίσιο της προσπάθειας για την παραγωγική αναζωογόνηση της χώρας, η κυβέρνηση στηρίζει πλήρως την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

«Τονίζουμε την ανάγκη να εφαρμοσθεί ένα σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της βιομηχανίας, το οποίο ως έναν από τους κύριους στόχους του θα πρέπει να έχει τη στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα μας. Στην κατεύθυνση αυτή προτείνουμε να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΒΖ ο Δημήτρης Γιαννακίδης, πετυχημένο, δοκιμασμένο και έμπειρο ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας», ανέφεραν.

Τέλος, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσαν ότι για την εκκίνηση της φετινής τευτλοκαλλιέργειας στηρίζουν ένα τιμολόγιο για τους τευτλοπαραγωγούς, που θα καθιστά βιώσιμη την καλλιέργειά τους και θα τους αποδίδει ένα αξιοπρεπές εισόδημα με βάση το περυσινό τιμολόγιο.

ΕλλάδαΟ Δημήτρης Γιαννακίδης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κ. Τσιάρας: Εφαρμογή όλων των πρωτοκόλλων και στην Κορινθία για τον περιορισμό τη πανώλης των μηρυκαστικών

Την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων και πρωτοκόλλων και...

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Φθιώτιδα, Κόρινθο, Αργολίδα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:



Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα