21.3 C
Serres

Σύσκεψη για το πρόβλημα της ηχορύπανσης στους πεζοδρόμους της πόλης των Σερρών

Date:

Στη συνάντηση συμμετείχαν : Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιδήμαρχος Έργων Ηλίας Γκότσης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σερρών Βασιλική Μπουρβάνη, ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού Μιχάλης Σουλιώτης, η Προϊσταμένη του Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Σερρών Ελένη Μαδεμλή, ο Προϊστάμενος της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Χρήστος Βουλγαρίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών Δημήτριος Μικρός, ο Υποδ/της του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών Αλέξανδρος Καραγιαννίδης, καθώς και τριμελής επιτροπή πολιτών.

Η σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία μετά από γραπτή καταγγελία των πολιτών προς τον Δήμαρχο Σερρών και επειδή συνεχώς οξύνονται τέτοια περιστατικά, ηχορύπανσης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε όλοι οι φορείς συμφώνησαν ότι πρέπει να καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες από όλες τις υπηρεσίες προκειμένου να αμβλυνθεί το πρόβλημα της ηχορύπανσης.

Συγκεκριμένα ο κύριος Αγγελίδης αναφέρθηκε στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αντιμετώπιση το πρόβλημα σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση και την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας , ενώ ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μίλησε για τους συστηματικούς ελέγχους ηχορύπανσης και την πιστή εφαρμογή των διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας από την υπηρεσία του και την αύξηση των ελέγχων για την παράνομη κυκλοφορία των οχημάτων στους πεζοδρόμους.





Η τριμελής επιτροπή των κατοίκων παρεμβαίνοντας στην συζήτηση τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, η συνεργασία των υπηρεσιών για την σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων. 

ΕλλάδαΣύσκεψη για το πρόβλημα της ηχορύπανσης στους πεζοδρόμους της πόλης των Σερρών

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την υγεία της- “Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της”

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά με σταθερή κλινικά εικόνα νοσηλεύεται...

Ιωάννινα: Πέντε τραυματίες σε συμπλοκή νεαρών έξω από σχολείο- “Όλα αυτά έγιναν για δύο μηχανάκια” – video

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα διακομίστηκαν με τραύματα τρία νεαρά άτομα,...

Μαρινέλλα: Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού

Η μία και μοναδική Μαρινέλλα - Τα παιδικά της...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα