15.9 C
Serres

Από θαύμα σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης: Έχασε τη μοιραία πτήση στο Ιράν

Date:

Όταν ο δρόμος έχει κίνηση και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τις δουλειές σου είναι ένα από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Άκη Τσελέντη, ωστόσο, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι εξαιρετικά ευτυχισμένος που είχε κίνηση και δεν πρόλαβε την πτήση του!
Ο γνωστός σεισμολόγος θα επιβιβαζόταν στο δικινητήριο ATR 72 της Aseman Airlines το οποίο κατέπεσε με αποτέλεσμα (σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία) όλοι οι επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.
Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε: «Ξεκίνησα απο την Τεχεράνη για το αεροδρόμιο, αλλά είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν πρόλαβα να επιβιβαστώ σε αυτό το αεροπλάνο» δήλωσε ο κ Τσελέντης και πρόσθεσε: «Ίσως είμαι εφτάψυχος τελικά. Όλα καλά».

«Θα τα πούμε όταν γυρίσω με το καλό. Καθυστέρησα ευτυχώς στο δρόμο και δεν πήρα το αεροπλάνο αυτό», είπε πριν από λίγα λεπτά ο σεισμολόγος, ο οποίος στάθηκε τυχερός και δεν επιβιβάστηκε στο επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines, που συνετρίβη το πρωί της Κυριακής σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν.

Οι 65 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους της ιρανικής εταιρείας Aseman Airlines που κατέπεσε σήμερα σε ορεινή περιοχή, εν μέσω πολύ κακών καιρικών συνθηκών, εκφράζονται φόβοι ότι είναι νεκροί. Σύμφωνα με το Borna News, όλα τα θύματα είναι Ιρανοί πολίτες.
newsbeast.gr

ΕλλάδαΑπό θαύμα σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης: Έχασε τη μοιραία πτήση στο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Κέρκυρα: Νεκρό 14χρονο παιδί από ανακοπή – Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έπαιζε και κατέρρευσε   

Συγκινεί η τραγική είδηση του θανάτου ανήλικου, μόλις 14...

Ένας υπερτυχερός στο Τζόκερ – Κερδίζει περισσότερα από 18 εκατομμύρια!

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 18.694.681,21 ευρώ στην κλήρωση 2812 του...

Θρήνος για τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή: Πέθανε η αδερφή της

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η δημοσιογράφος,...

Μοίρασε τη δημοσίευση:

Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα