Μεξικό: Πέθανε εν πτήσει με 246 σακουλάκια κοκαΐνης στο στομάχι του

Με 246 σακουλάκια με κοκαΐνη που είχε καταπιεί επιχείρησε να ταξιδέψει 42χρονος Γιαπωνέζος, ωστόσο πέθανε ενώ ταξίδευε με αεροσκάφος, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Μεξικό προς την Ιαπωνία.

 

 

Σύμφωνα με την εισαγγελία της μεξικανικής πολιτείας Σονόρα (βορειοδυτικά), η οποία εκδόθηκε χθες, ο άνδρας είχε επιβιβαστεί στη Μπογκοτά, άλλαξε αεροσκάφος στο Μεξικό και είχε τελικό προορισμό τη Ναρίτα, στην κεντρική Ιαπωνία.

 

 

 

 



Babis

 

 

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή το πρωί στο αεροδρόμιο Χερμοσίγιο, στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σονόρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του επιβάτη.

Το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι ένας επιβάτης είχε σπασμούς και ζήτησε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Χερμοσίγιο. Μετά την προσγείωση, στις 02.25 τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, γιατροί που είχαν σπεύσει για να παράσχουν βοήθεια στον επιβάτη διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του Γιαπωνέζου επήλθε από υπερβολική δόση, έπειτα από την κατάποση 246 σακουλιών με κοκαΐνη, το καθένα από τα οποία είχε μέγεθος λίγων εκατοστών.

thestival.gr

ΚόσμοςΜεξικό: Πέθανε εν πτήσει με 246 σακουλάκια κοκαΐνης στο στομάχι του

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σάντσεθ: Οι αρχές της Ισπανίας δεν γνωρίζουν ακόμη πώς προκλήθηκε το μπλακ άουτ

Οι αρχές της Ισπανίας δεν διαθέτουν προς το παρόν...

Ποτέ στα ιστορικά τέτοιας έκτασης μπλακάουτ, σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές

Ποτέ στην Ιστορία δεν έχει ξανασυμβεί τέτοιας έκτασης μπλακάουτ,...

Μαζικό μπλακάουτ παραλύει Ισπανία – Πορτογαλία

Μια «μαζική» διακοπή ηλεκτροδότησης πλήττει «ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο»...

Τελευταία Νέα