Νέα, σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε την Τρίτη με δηλώσεις της η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

 

Advertisement

 

«Το Κίνημα Αλλαγής έρχεται ενισχυμένο, με νέα δυναμική στο κέντρο της πολιτικής σκηνής. Σταθερό στην επιλογή της αυτόνομης πορείας του. Έχουμε ευθύνη και ιστορικό χρέος να σταθούμε ανάχωμα στην κυριαρχία της δεξιάς», επισημαίνει η Φώφη Γεννηματά σε γραπτή δήλωσή της για το νέο πολιτικό σκηνικό που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

 

 

 

 

Advertisement
Family Kitchen

 

 

Όπως αναφέρει η κ. Γεννηματά το Κίνημα Αλλαγής καλείται να υπερασπιστεί τα δημόσια αγαθά, το κοινωνικό κράτος, τις ίσες ευκαιρίες για τους νέους, τα δικαιώματα των εργαζομένων. Να εγγυηθεί προοδευτικές λύσεις και να χαράξει τη νέα πορεία που έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας.

«Για να γίνει αυτό είναι προϋπόθεση η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών που μπορεί και πρέπει να γίνει στις εθνικές εκλογές. Με ισχυρή εντολή στο Κίνημα Αλλαγής», σημειώνει. Επικρίνει αυστηρά τον κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι αποδοκιμάστηκε, φεύγει κι αφήνει βαριά κληρονομιά με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, τους εξαντλητικούς φόρους, το διχασμό, τον κυνισμό και την αλαζονεία.

«Δυστυχώς έγινε ο μέγας χορηγός της Νέας Δημοκρατίας του κ. Μητσοτάκη και τώρα επιστρατεύει το τελευταίο παραμύθι. Ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού για να ανακοπεί η δεξιά!», τονίζει η κ. Γεννηματά και προσθέτει ότι «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την προοδευτική παράταξη, γι’ αυτό πρέπει να ηττηθεί, οριστικά. Να τελειώνουμε με τις απομιμήσεις και να απελευθερωθούν οι προοδευτικοί πολίτες που αναζητούν ελπίδα. Με αυτούς τους πολίτες αλλά και με όσους επέλεξαν άλλους δρόμους κάτω από τις αντίξοες συνθήκες των ευρωεκλογών έχουμε από σήμερα ανοιχτό διάλογο. Να επιστρέψουν στο σπίτι τους, στο κόμμα της καρδιάς τους».

Ωστόσο, υπογραμμίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ότι «προτεραιότητα και σταθερός οδηγός στην πορεία μας είναι να βγει οριστικά από τη κρίση η χώρα. Δέκα χρόνια είναι πολλά. Όμως θέλω να είμαι σαφής: Αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε με συντηρητικές πολιτικές, είτε από μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της δεξιάς, είτε από Κυβέρνηση της δεξιάς με βολικά συμπληρώματα». «Εμείς δεν θα συνεργήσουμε στη συνέχιση του αδιεξόδου. Η Ελλάδα χρειάζεται προοδευτική αλλαγή για να πάει μπροστά. Γι’ αυτό, κοιτώντας σας καθαρά στα μάτια, ζητώ την ψήφο και την στήριξη σας στο Κίνημα Αλλαγής», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

news247.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
“Γεφυρουδιανά”: Μία γιορτή ειρήνης και πολιτισμού που συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα ζωής

06/08/25 2:45 μμ

“Γεφυρουδιανά”: Γιορτή ειρήνης και πολιτισμού που συμπληρώνει σχεδόν μισό αιώνα ζωής

Θεσσαλονίκη: Το Flyover από ψηλά - Πλάνα των εργασιών από Drone

06/08/25 2:37 μμ

Θεσσαλονίκη: Το Flyover από ψηλά – Πλάνα των εργασιών από Drone

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

06/08/25 2:17 μμ

Δείτε το βίντεο: Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές των Σερρών!

Ένας νεκρός σε πυρκαγιά στη νότια Γαλλία - Κάηκαν 80.000 στρέμματα βλάστησης

06/08/25 12:48 μμ

Ένας νεκρός σε πυρκαγιά στη νότια Γαλλία – Κάηκαν 80.000 στρέμματα βλάστησης

Σέρρες- τώρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 29ης Ιουνίου

06/08/25 2:46 μμ

Σέρρες- τώρα: Φωτιά σε διαμέρισμα στην 29ης Ιουνίου

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος: Μια «γυναικεία» αυτοάνοση πάθηση

06/08/25 12:04 μμ

Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος: Μια «γυναικεία» αυτοάνοση πάθηση

Η Ελλάδα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης για τη μέση γραμμή - Η ρηματική διακοίνωση που κατατέθηκε στον ΟΗΕ

06/08/25 11:54 πμ

Η Ελλάδα καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Λιβύης για τη μέση γραμμή – Η ρηματική διακοίνωση που κατατέθηκε στον ΟΗΕ

Οι Περσείδες συναρπάζουν και φέτος: Τι είναι το φαινόμενο, από που προέρχονται; Tι λέει ο μύθος; Πότε θα κορυφωθεί;

06/08/25 11:47 πμ

Οι Περσείδες συναρπάζουν και φέτος: Τι είναι το φαινόμενο, από που προέρχονται; Tι λέει ο μύθος; Πότε θα κορυφωθεί;

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Είχαν πληρώσει 3.000 ευρώ έκαστος σε κύκλωμα στην Τουρκία

06/08/25 11:27 πμ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 28χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών – Είχαν πληρώσει 3.000 ευρώ έκαστος σε κύκλωμα στην Τουρκία

06/08/25 11:22 πμ

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η 32χρονη Αλγερινή για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 3χρονης κόρης της

Καβάλα: Εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

06/08/25 11:18 πμ

Καβάλα: Εορτασμός της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα ΚΑΑΥ Ν. Περάμου

Το πολιτικό κεφάλαιο Χατζηβασιλείου

06/08/25 11:34 πμ

Το πολιτικό κεφάλαιο Χατζηβασιλείου