Ευάγγελος Φωτίου: Πρόταση για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και του πρωτογενούς τομέα Όλοι ξέρουμε ότι ο Νομός μας βρίσκεται από οικονομικής άποψης τελευταίος εκ των 54 Νομών.Όπως και τώρα ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ευάγγελος Φωτίου: Πρόταση για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και του πρωτογενούς τομέα

Advertisement
 

Όλοι ξέρουμε ότι ο Νομός μας βρίσκεται από οικονομικής άποψης τελευταίος εκ των 54 Νομών.Όπως και τώρα και την τελευταία δεκαετία είμαστε στις τελευταίες θέσεις στο κατά κεφαλήν εισόδημα.

 

Άρα είμαστε από τους φτωχότερους Νομούς της Ελλάδας. Πολλοί λένε ότι πρέπει να αναπτύξουμε τον τουρισμό: Κερκίνη, Λαϊλιάς, Λόφος Καστά, εν τέλει όμως οι ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετές.

Advertisement
Babis

Θεωρώ ότι πρέπει να εστιάσουμε κυρίως στον αγροτικό τομέα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την αξιοποίηση του τεράστιου Γεωθερμικού πεδίου του τόπου μας, το οποίο ξεκινάει από τα Θερμά Νιγρίτας και καταλήγει στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Το 2012 που εκλέχτηκα Βουλευτής για λίγες μέρες έφερα όλους τους ειδικούς της χώρας μας στη Νιγρίτα και κάναμε μία ημερίδα με πλήρη ενημέρωση όλων των φορέων για το Γεωθερμικό πεδίο του Νομού μας. Αν αξιοποιήσουμε κατάλληλα το γεωθερμικό αυτό πεδίο μπορούμε να αναπτύξουμε την αγροτική οικονομία του Νομού.

Για να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο χρειάζονται πολιτικοί που να αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους, πολιτικοί με σχέδιο και όραμα! Οι Σερραίοι πολίτες ας επιλέξουν τέτοιους πολιτικούς για τον τόπο μας!

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας - Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

03/10/25 7:24 μμ

Χατζηβασιλείου από τη Βαρκελώνη για το μεταναστευτικό: Είναι ζήτημα ασφαλείας – Χρειάζεται ενιαίο ευρωπαϊκό μέτωπο

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

03/10/25 7:19 μμ

Σημαντική μεταρρύθμιση στην τουριστική εκπαίδευση με τη στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

03/10/25 7:06 μμ

Γιώργος Κώτσηρας: Οικοδομούμε ένα φορολογικό πλαίσιο δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος του συνόλου των πολιτών

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

03/10/25 7:03 μμ

Χατζηβασιλείου: Πού πήγαν οι πολιτικές δυνάμεις που έλεγαν ότι η Ελλάδα απέτυχε στη διαπραγμάτευση για το SAFE και τη συμμετοχή της Τουρκίας;

Η ΔΕΗ συνεχίζει δυναμικά για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία της με την Euroleague Basketball, ως Εθνικός Χορηγός Ενέργειας μέχρι το 2027, στηρίζοντας ενεργά τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις EuroLeague και BKT EuroCup στην Ελλάδα. Η φετινή αγωνιστική σεζόν αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Final Four της EuroLeague 2026 επιστρέφει στην Αθήνα μετά από 19 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό ρόλο της χώρας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δυναμική προβολή και πρωτοβουλίες βιωσιμότητας Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η ΔΕΗ θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Euroleague και του EuroCup, εντός γηπέδου αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Επιπλέον, η συνεργασία αξιοποιεί το εκτεταμένο ψηφιακό οικοσύστημα της Euroleague Basketball, προσφέροντας στη ΔΕΗ μοναδικές ευκαιρίες προβολής και αλληλεπίδρασης μέσω πολλαπλών ψηφιακών πλατφορμών. Με την έναρξη της νέας σεζόν στις 30 Σεπτεμβρίου, η ΔΕΗ παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια με το μήνυμα: «ΔΕΗ PowerUp The Game: Η χαρά του παιχνιδιού θέλει ενέργεια. Τη δική μας», αναδεικνύοντας τη δύναμη της ενέργειας να ενώνει φιλάθλους και ομάδες, αλλά και να απογειώνει την εμπειρία του μπάσκετ. Παράλληλα, η συνεργασία της ΔΕΗ με την Euroleague επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος ΔΕΗ ενισχύει τη δέσμευσή του στο μπάσκετ, στηρίζοντας ενεργά το άθλημα σε όλες του τις μορφές, από τις κορυφαίες διοργανώσεις της Euroleague έως το 3x3 μπάσκετ, αναδεικνύοντας αξίες όπως η ομαδικότητα, το πάθος και το ευ αγωνίζεσθαι.

03/10/25 6:51 μμ

ΔΕΗ και Euroleague συνεχίζουν τη συνεργασία τους για 2η χρονιά

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

03/10/25 7:00 μμ

Στα ΑΕΙ η διευκρινιστική εγκύκλιος με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας διαγραφής φοιτητών

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

03/10/25 6:47 μμ

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε με τσουρέκι στη γειτόνισσα που της χτύπησε τη μάντρα και της ζήτησε συγγνώμη

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

03/10/25 6:56 μμ

Είκοσι πέντε σταθμοί απολύμανσης λειτουργούν στην ΠKM για την αποτροπή εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

03/10/25 6:53 μμ

Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε με νίκη μετά από απουσία ενός μήνα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

03/10/25 6:39 μμ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική όχι από επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας

03/10/25 6:38 μμ

Βρετανία: Η νέα αρχιεπίσκοπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας

Η Τέιλορ Σουίφτ στο νέο της άλμπουμ τραγουδάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης

03/10/25 6:36 μμ

Η Τέιλορ Σουίφτ στο νέο της άλμπουμ τραγουδάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης