13.2 C
Serres

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους όλο βράδυ

Date:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρέθηκε στο Συμβούλιο Διαχείρισης Κρίσεων με διευρυμένη σύνθεση όπου και έγινε ενημέρωση από την Πυροσβεστική ενώ παρευρισκόταν και η ηγεσία του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.

 

Με εντολή πρωθυπουργού είμαστε εδώ και είμαστε διπλά σας. Δεν θα φύγουμε, δεν θα κοιμηθούμε πριν περάσει κάθε κίνδυνος … μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία …

 

δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απευθυνόμενος προς τους πολίτες, σε ενημέρωση για τον ισχυρό σεισμό στην Αττική που έκανε πριν από λίγο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Ο υπουργός βρίσκεται εκεί από την πρώτη στιγμή και συντόνισε σύσκεψη του συμβουλίου διαχείρισης κρίσεων με αντικείμενο την αποτίμηση της κατάστασης και τον καθορισμό όλων των ενεργειών του κρατικού μηχανισμού.





Ο υπουργός ανέφερε αναλυτικά τα γεγονότα όπως εξελίχθηκαν μετά το σεισμό και τόνισε ότι ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα ενώ η επιφυλακή θα συνεχισθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ανέφερε πως «Η Πυροσβεστική δέχθηκε 30 κλήσεις και πραγματοποίησε 30 απεγκλωβισμούς. Για αρκετές ώρες υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Η Τροχαία επικουρούμενη από την Αμεση Δράση αναπτύχθηκε και διευκόλυνε την αποσυμφόρηση. Επίσης, ελικόπτερα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής διευκόλυναν την επιχείρηση. Ο κρατικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα. Για την ασφάλεια των πολιτών που ενδεχομένως δεν θέλουν να κοιμηθούν σπίτι τους και την ασφάλεια των περιουσιών τους η αστυνομία έχει αναπτύξει δυνάμεις σε όλες τις περιοχές, οι οποίες θα περιπολούν όλο το βράδυ».

 

dikaiologitika

ΕλλάδαΜιχάλης Χρυσοχοΐδης: Οι αστυνομικοί θα περιπολούν στους δρόμους όλο βράδυ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τσίμπημα από αράχνη «Μαύρη Χήρα» δέχθηκε 35χρονος στη Λευκάδα

Με φρικτούς πόνους στο πόδι έφτασε χθες το απόγευμα...

Λάρισα: Νεαρός άντρας περιφερόταν γυμνός στο κέντρο της πόλης

Άναυδοι έμειναν διερχόμενοι και περίοικοι κεντρικής περιοχής της Λάρισας...

Θεσσαλονίκη: Πλήθος πιστών στην περιφορά του Επιταφίου του Ι.Ν. Αγίου Μηνά (φωτο & video)

Με πλήθος πιστών και παρουσία του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεου,...

Θεσσαλονίκη: 18.500 οχήματα πέρασαν από το πρωί τα διόδια των Μαλγάρων- Ομαλά η έξοδος των εκδρομέων

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στα...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα